Clujul meu

2 ani de Spațiu Cafe Pub

Spațiu Cafe Pub (str. Napoca nr. 9) face 2 ani de existență în acest weekend, adică pub-ul ăla care a coborât din Hașdeu în centru ca să fie mai aproape de crema Clujului. Singurul bar cu prețuri mai pentru buzunarele oropsite de studenți și unde mai merg și eu sâmbătă seara să beau o bere bună și rece ca sufletul viitoarei mele soacre, că berea-i chiar bună, să-mi cadă blogul dacă vă mint. Și cocktail-urile la fel. Pe testate. În fiecare sâmbătă seara în Spațiu e haos și nebunie. Se cântă la karaoke. Până dimineață. Dacă vii într-o sâmbătă seara, așa după 10-11, ai șansa să asculți viitoare staruri de Vocea României. Pe bune. Dacă vii în Spațiu, nu știi niciodată ce viitor concurent la Vocea asculți.

2 ani in spatiu

Musai să remarc un fapt deosebit de important care s-a întâmplat în Spațiu: aici a avut loc momentul când am cântat la karaoke pentru a doua oară în viață, pe singura piesă pe care pot să mă laud că o știu aproape cap coadă din muzica românească: Perfect fără tine – Vama. Prima dată când am cântat la un karaoke a fost pe „Drumurile noastre toate” a lui Dan Spătaru, într-un alt bar din centrul Clujului.

Revenind. Cică ăștia din Spațiu dau un party legendar de 2 nopți pentru ăștia 2 ani împliniți. Vineri, pă tri octombrie, se dau shoturi moca și petrecerea durează, ca de obicei, până când soarele răsare, iar sâmbătă seara continuă cu clasicul karaoke, cu premii și alte surprize. Acilea dați attend pe facebook.

Foarte mișto campania de marketing pentru promovarea event-ului. Mai multe poze puse de diverse persoane cu un OZN (cică) surprins pe cerul Clujului, au apărut în doua ziare online, aici și aici, plus zeci de like-uri, share-uri și comentarii. Obiectivul a fost atins. Semn că nu-ți trebuie studii superioare de specialitate și prea multe cunoștințe de copywriting și comunicare ca să produci un viral, îți trebuie un pic de imaginație și creativitate. Eu am mirosit-o de la început că-i ceva campanie și am bănuit că e la Spațiu, dar am intrat în joc și m-am prefăcut că nu știu despre ce-i vorba. Eu sunt umblat pe la conferințe despre social media și știu cum stau lucrurile.

Spațiu petrece. Vineri și sâmbătă, 3-4 octombrie. Să mereți.

Acest articol NU este unul plătit. Pentru că nu-s tot timpul pișcotar. Mai beau și pe banii mei.

Blogger de 14 ani vechime, scriu din 2007, am 32 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Activez în industria mass-media locală din 2012. Co-fondator sportulclujean.ro și clujulpolitic.ro, reporter eClujeanul și foaiatransilvana.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.