Una dintre marile mele dezamăgiri personale din acest an 2021 este faptul că nu am alocat timp suficient blogului și l-am neglijat cu grație. Nu am avut timp deloc să scriu aici pentru că gestionez alte proiecte în zona publishing-ului online și media, local, pe Cluj, și efectiv nu am mai găsit energia necesară să mai scriu ceva și aici, pe blogul meu personal care m-a consacrat, deși am avut multe idei și subiecte pe care le-aș fi abordat aici, dar cum timpul meu a fost extrem de limitat și energia mea s-a dus în alte direcții, am rămas în aer cu blogul. Din păcate.

Voi încerca, mă voi strădui din suflet și voi aloca timp pentru a gestiona și alimenta și acest blog personal atât de drag sufletului meu.

Ce am mai făcut în acest am fatidic? Nimic special, am fost în Egipt, am fost pe litoralul românesc, am umblat, am bifat toate festivalurile Clujului din acest an, n-am făcut COVID și am muncit ca un nebun la proiectele mele. În rest, nothing special, a mers bine totul până acum. Mai sunt două luni din acest an pandemic. Al doilea an pandemic din viața noastră. Sperăm să fie și ultimul.

Dar până atunci, citiți eClujeanul.ro, foaiatransilvana.ro si sportulclujean.ro.

Ne citim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.