Clujul meu

3 motive mari și late pentru care mă duc anul ăsta la Electric Castle

S-au scurs două ediții și eu nu am fost încă niciodată la Electric Castle, nu pentru că nu am vrut, ci pentru că nu mă pasionează genul acesta muzical, electro, și nu i-am acordat prea multă importanță festivalului până acum, dar în ultimul timp am auzit și am citit numai lucruri faine și interesante despre EC, toată lumea îl laudă, toată lumea vorbește de bine despre el, toată lumea îl așteaptă pe a doua venire a lui Iisus, ceea ce m-a făcut să zic că anul acesta musai vreau să văd cu ochii mei ce înseamnă acest festival. Spre exemplu, Pandutzu văd că a scris și el 10 motive pentru care să nu ratezi EC.

Și cum vine asta, să nu mă duc io care stau la o aruncătură de băț și vin alții din București și din străinătate. Păi treaba asta?

Trei motive mari și late care m-au convins să mă duc anul ăsta la EC.

1. Atmosfera – Nu mă duc pentru muzică neapărat, mă duc pentru atmosferă, pentru show, pentru spectacol și pentru că sunt mare pasionat de show-uri în aer liber, de festivale. Și pentru că am văzut ce au făcut oamenii ăștia din Electric City – fratele mai mic al lui Castle – și am zis că trebuie să fiu anul ăsta la Banffy. Vreau să trăiesc și eu experiența Electric Castle.

2. Oameni și networking – Am auzit că oamenii sunt foarte faini la EC, publicul este unul educat, nu sunt scandaluri și bătăi, iar distracția e la ea acasă. Vreau să mă conving singur că așa e.

3. Vacanță – Se zice că la Electric Castle te duci ca într-o vacanță de 4 zile, un city-break în Bonțida (mamă cum sună asta! :P), iar eu clar am nevoie de o vacanță în care să îmi trag sufletul și să mă relaxez.

Până pe 15 mai biletele sunt 289 lei, iar după 16 mai prețul este de 339 lei.

Line-up-ul e tare, capul de afiș e The Prodigy, despre care n-ai cum să nu fi auzit măcar o dată în viață, plus mai vin Parov Stelar Band, Rudimental Live și mulți alții.

Așadar, 25-28 iunie 2015. Electric Castle. Preparing…

Blogger de 14 ani vechime, scriu din 2007, am 32 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Activez în industria mass-media locală din 2012. Co-fondator sportulclujean.ro și clujulpolitic.ro, reporter eClujeanul și foaiatransilvana.ro.

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.