Însemnări

6 ani de Twitter

Astazi, 25 martie 2014, implinesc 6 ani pe reteaua de socializare Twitter, reteaua aia in 140 de caractere. Au fost 6 ani frumosi si activi, plini de caterinca si buna dispozitie, in care am ras si am comentat la greu toate marile evenimente care s-au scurs de-a lungul timpului. Meciuri de fotbal, olimpiade, revolutii, razboaie, evenimente politice, alegeri electorale, am comentat show-uri ca Romanii au talent, Vocea Romaniei, X Factor sau Masterchef. Uneori am aberat, nu pot sa neg asta, uneori am vorbit prostii, alteori am dat glume si poante bune RT-uite de zeci si sute de ori, alteori am dat glume slabe. Toate au facut parte din dezvoltarea mea ca om de online, ca blogger, ca viitor antreprenor online de succes.

Am urmarit sute de htag-uri in trending global, am aflat de pe Twitter ce se intampla in lume, de multe ori inaintea televiziunilor si site-urilor de stiri, ce se mai lanseaza, care mai sunt breaking news-urile in lume.

Si in ciuda faptului ca multi ii canta prohodul, Twitter nu va muri niciodata.

M-am certat cu unii, m-am imprietenit cu altii, am dezvoltat diverse proiecte cu anumite persoane, am legat prietenii si legaturi, m-am razboit cu haterii, mi-am creat dusmani in online datorita acestei retele, mi-am creat si fani. Le multumesc tuturor pentru tot. Fiecare a contribuit in felul lui la succesul meu si le sunt recunoscator. Fiecare mentiune, fiecare follow, fiecare tweet si fiecare RT primit, toate fac part din mine.

6 ani in care am strans 2102 de urmaritori adevarati si mai putini roboti, 914 de conturi pe care le urmaresc din aria mea de activitate si de interes si am adunat peste 56.000 de mesaje scrise.

Twitter e reteaua căreia ii datorez tot succesul de care ma bucur acum. Pe twitter am devenit cunoscut la nivel national si asta datorita strategiilor pe care le-am implementat si care, din fericire, au dat roade. E redundant sa ma apuc acum sa explic ca tot ce am zis, tot ce am facut in acesti 6 ani pe Twitter a fost parte a unei strategii bine conturate.

Inca nu-mi vine sa cred cum s-au scurs acesti 6 ani. E o cifra uluitoare, o cifra care face parte din mine, din dezvoltarea mea.

twitterversary

The show must go on!

Blogger de 14 ani vechime, scriu din 2007, am 32 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Activez în industria mass-media locală din 2012. Co-fondator sportulclujean.ro și clujulpolitic.ro, reporter eClujeanul și foaiatransilvana.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.