Mi-am exercitat dreptul democratic de cetatean consumator de evenimente la editia cu numarul 5 a premiilor Clujlife Awards, organizate de „site-ul care ne ajuta sa avem viata sociala – ClujLife.com„, care de cinci ani premiaza cele mai apreciate localuri, baruri, cluburi, puburi, artisti, evenimente, concerte din Cluj-Napoca.

N-a fost usor de votat, caci optiunile sunt foarte greu de ales, mai ales daca esti consumator de evenimente, 2014 a fost un an „dificil” si plin din punct de vedere al alternativelor de petrecere a timpului liber in Cluj, dar intr-un final am dat gata toate intrebarile. De ce va indemn si pe voi sa alocati cateva minute sa votati, pentru ca raspunsurile voastre chiar conteaza, pe bune!, pentru ca ele ii ajuta pe patronii, managerii de localuri si organizatorii de evenimente sa stie unde se pozitioneaza in ochii consumatorilor si clientilor.

Intrati pe clujlife.com/awards si apucati-va de treaba, nu va ia mai mult de 5 minute, cu tot cu timpul de gandire asupra fiecarei intrebari. Aveti timp pana pe 6 februarie sa votati, iar pe 7 februarie, la ClujLife Community Conference, va avea loc decernarea premiilor ClujLife Awards, cand o sa aflam care au fost cele mai apreciate evenimente si localuri din orasul nostru in 2014.

Si trebuie mentionat ca votul tau iti poate aduce, daca esti norocos, un Samsung Galaxy S5 Mini, la extragerea din 7 februarie.

ClujLife aniverseaza anul acesta 7 ani de existenta. 7 ani! Hai sa traiesti ClujLife-ule! La cat mai multi ani de acum inainte!

awards-ed4-1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.