Clujul meu

A doua ediţie a marşului pentru solidaritate împotriva diabetului, „Câştigi şi dăruieşti sănătate”

Clujenii sunt invitaţi vineri, 9 noiembrie, de la ora 17:00, la marşul de 30 de minute pentru solidaritate împotriva diabetului, „Câştigi şi dăruieşti sănătate”, în Parcul Central (la intrarea dinspre podul Napoca). În 2010, în ciuda vremii neprietenoase, la prima ediţie a marşului au luat parte 400 de oameni, fapt care s-a transpus în donarea de către o companie farmaceutică a cărui nume nu este important suma de 10.000 de lei. Beneficiar: Centrul Clinic de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice.

Anul acesta va fi acelaşi beneficiar, acelaşi sistem. Pentru fiecare participant aceeaşi companie farmaceutică va dona câteva 10 lei Centrului de diabet din Cluj-Napoca, pentru sprijinirea persoanelor care suferă de diabet zaharat.

Anunţă-ţi familia, prietenii, rudele şi zile să vină la 30 de minute de mişcare sănătoasă, pentru a preveni diabetul (30 de minute de mers în ritm alert, pe zi, reduc cu 40% riscul de diabet zaharat de tip 2), dar şi pentru a ne ajuta să strângem cât mai mulţi bani pentru această cauză. Invitaţia este pentru toţi clujenii, prezenţa este obligatorie dacă ţi la sănătatea ta.

Să mărşăluim împreună pentru o cauză nobilă!

Blogger de 14 ani vechime, scriu din 2007, am 32 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Activez în industria mass-media locală din 2012. Co-fondator sportulclujean.ro și clujulpolitic.ro, reporter eClujeanul și foaiatransilvana.ro.

One Comment

  • Vanina

    Am un prieten care are 19 ani, are diabet, cred ca este diabetic de mai bine de 10 ani, consuma insulina cam la 2-3 saptamani, sa inteleg ca starea lui este permanenta, nu poate scapa de acele injecti?
    Uitandu-ma la el cat se chinuie imi dau seama cat de mult de chinuie cei in cauza…

    RăspundeRăspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.