[atentie spoilere]

iubiri secrete

Inca din primul episod aflam multe lucruri interesante despre trecutul lui Eugen Maris. Descoperim ca domn’ parinte n-a fost tocmai usa de biserica in tinerete, el mai avand inca un copil, o fata pe care a abandonat-o cand era mica, deci Valeria si Damian au o sora. Dupa ce a trait multa vreme in Arabia Saudita, casatorita cu un arab putred de bogat, fost terorist, care a murit in ceva razboi, fiica bunicului Maris a revenit in Romania cu ganduri de razbunare pe toti cei care i-au facut rau, toti insemnand familia Maris si Voicu. O cheama Zuleya, un fel de nume de cod arabesc, ca in realitate are alt nume, Zoia Tanase. Ei bine, madama i-a cumparat toata averea lui Damian, a preluat controlul organizatiei si cu influenta ei in politica si politie isi va duce la bun sfarsit planul de razbunare.

Captivant si plin de suspans, serialul continua sa se invarta in jurul misteriosului elixir al tineretii, a carui formula nu o cunoaste nimeni. Si mai aflam un lucru interesant in primul episod. Simona, blonda focoasa care a fost politista si a lucrat in organizatia lui Damian, este de fapt cea mai buna prietena a Zuleyei, doar ca Damian ii daduse elixirul tineretii, in realitate ea fiind mult mai trecuta de 30 ani. Trecutul Simonei incepe sa iasa la iveala. Blonda incepe sa lucreze din nou pentru organizatie, iar Zuleya e singura care stie totul despre trecutul ei. Damian a incasat o bataie sora cu moartea in puscarie, de la niste indivizi platiti de noua sefa a organizatiei si se afla in coma de gradul 3. Daniel, care a scapat de puscarie fiindca Damian a luat toate faptele fiului asupra sa, cauta solutii ca sa-l scoata din puscarie pe tacsu.

Daca capul familiei Voicu e la puscarie, Sorin traieste o frumoasa poveste de dragoste cu Natalia (vai ce draguta e blondina asta), iar Daniel are ganduri de razbunare, Sa nu uitam insa de cealalta familie, Mamironii, care tot sarantoci au ramas si tot la tara convietuiesc. Dupa ce revine umflata aia de Aristotela din nou in viata lor, Yani mai primeste o lovitura sub centura: ma-sa, fiinta aia care i-a dat viata si l-a abandonat cand era mic, apare parca de nicaieri si intra si ea in viata lui, asa ca, mai multe guri de hranit cum ar veni. Si, spre dezamagirea lor, nu e o femeie putreda de bogata, tot o tiganca sarantoaca e. In familia aia is 6 oameni si nici unul nu munceste, asteptand sa le cada bani din cer. Va suna cunoscut scenariul? :))

Andrei si Ioana au o fetita, familia Maris este nevoita sa se mute din nou la tara pentru ca Zuleya le-a luat abuziv vila, printr-un executor judecatoresc corupt. In rest, personajele is aceleasi pe care le stiti cu totii.

Cam la asta se rezuma debutul primul episod al sezonului 6.

PS: nu incepeti sa ma criticati si sa ma luati la rost ca vai cum pot sa ma uit la asa ceva si alte comentarii din astea. Ma uit pentru ca imi place, am scris pentru ca, evident, imi place. Gusturile nu se discuta. Sa fiti iubiti!

De luni pana miercuri, de la ora 19, pe Prima TV.

Un comentariu la „A inceput sezonul 6 din Iubiri Secrete”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.