Atracția zilei de duminică la Cluj a fost o mașină răsturnată pe malul Someșului, pe strada 1 Decembrie 1918 din Grigorescu, accident care a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 4-5 dimineața. Ce e și mai fascinant e că șoferul a părăsit locul accidentului, lăsându-și autoturismul exact așa cum îl vedeți în poza de mai jos, abandonat. Nimeni nu știe cu exactitate cum s-a întâmplat, nimeni nu știe nimic și au trecut peste 12 ore și nimeni nu a reclamat accidentul la poliție. Mașina cu numere roșii mai avea un set de plăcuțe de înmatriculare străine înăuntru.

Parcă mi-l și imaginez pe șoferul care a produs trăznaia. Ajunge cu mașina cu roțile în sus, după ce rade doi copaci și un indicator, iese frumos din mașină, se scutură de cioburi, analizează pagubele și se duce mai departe, cu durere în cur. Eh, ghinion…

Oare cam cât de beat putea fi respectivul care a produs minunea asta de accident? Există trei variante aici: ori mașina era furată, ori tipul era super mangă și nu a realizat ce a făcut nici măcar a doua zi când s-a trezit, ori e vreun individ cu bani pentru care o amărâtă de mașină ca asta nu e deloc un efort financiar foarte mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.