Sport pe pâine

Acel moment cand Hagi da clasa la 51 de ani multor pusti din actuala generatie de fotbalisti

Gheorghe Hagi ramane unul dintre cei mai buni fotbalisti din Romania si nu cred ca va fi egalat vreodata de cineva in urmatorii 50 ani. Niciun jucator roman din actuala generatie si din generatiile viitoare care vor veni nu cred ca se va ridica macar la jumatate din talentul lui Hagi. Eu mi-as dori sa ma insel si sa se nasca noul Hagi, dar sunt sceptic pentru ca observ in ce hal arata fotbalul romanesc. Totul e pe interese si pe pile, pe relatii si cunostinte, iar in Romania nu se mai investeste deloc in mod profesionist in centre de copii si juniori.

Priviti video-ul de mai jos ce eurogol a reusit Maestrul la un antrenament al Viitorului! Va dati seama, omul acesta la 51 de ani inca e capabil de asemenea reluari din voleu. La 51 de ani!!!

Mai poate fi ceva de spus?

Ganditi-va cand ati vazut ultima data un fotbalist roman din noua generatie care sa reuseasca asemenea bijuterie de gol? Exact, niciodata! Despre asta-i vorba. Si nu, eu nu pun aceasta reusita pe seama norocului. Hagi a avut si inca mai are simtul golului in sange, la el nu poate fi vorba niciodata de noroc. Ca jucator ramane legenda vie a fotbalului romanesc.

Cuvintele sunt de prisos.

Traiasca Regele!

#RESPECT!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.