Clujul meu

Adelin Petrişor vine la prima ediţie a „Serilor Clujul Cultural”

Colosul presei clujene, Tibi Fărcaş, cu al său proiect clujulcultural.ro, în parteneriat cu Librarium Universităţii, îl aduce la Cluj-Napoca pe jurnalistul şi corespondentul de război Adelin Petrişor, care îşi va lansa joi, 6 februarie, de la ora 18:00, volumul „Ţara cu un singur gras” – care prezintă experienţa trăită ca jurnalist în Coreea de Nord. Adelin Petrişor a fost corespondent de război în zone de conflict ca Fâşia Gaza, Bosnia, Kosovo, Afganistan, Irak, Cisiordania sau Liban.

Acţiunea se va întâmpla la Librăria Universităţii şi e prima ediţie a „Serilor Clujul Cultural” – eveniment ce va consta în lansări de carte şi dezbateri pe cele mai diverse teme culturale, civice şi social-politice, cu participarea unor personalităţi din diferite domenii ale societăţii din Cluj, România şi străinătate.

Foarte bine se mişcă Tibi pe zona de cultură, iar clujulcultural.ro creşte din ce în ce mai frumos, devenind una dintre cele mai importante publicaţii culturale din oraş. Nu ştiu dacă mai sunt alte site-uri pe nişa asta, dar din punctul meu de vedere, al consumatorului de internet, Clujul Cultural e lider pe zona asta în mediul online clujean.

serile-clujul-cultural-ed-1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.