Într-o lume în care aerul e tot mai contaminat de noxe şi tot felul de chimicale, bacterii şi ce naiba o mai fi, iar oamenii defrişează masiv şi ultima resursă naturală de aer curat, apare nevoia de a te orienta spre sisteme profesionale de purificare a aerului. Atunci când vrei să lucrezi într-un mediu curat, atunci când vrei ca familia ta să trăiască într-un mediu purificat, faci ceva în sensul ăsta, cauţi soluţii, cauţi oameni specializaţi pe servicii care îţi garantează un aer curat datorită sistemelor pe care le comercializează.

Să luăm de pildă un purificator de aer comercializat de firma Spectral Company SRL, aparat care a fost botezat „Heavenfresh Intelli-Pro XJ-3800” şi care dispune de filtrare în 7 trepte, senzori pentru detectarea poluanţilor şi lampa UV pentru distrugere bacterii şi viruşi. Are o acoperire de 60 m pătraţi.

Altă „sculă” profesionistă ar fi un umidificator, care este destinat spaţiilor de birouri, casă, apartament sau alte zone publice. Vorbim de aparatul care poartă numele „Trotec B200”, care are o acoperire de până la 200 m2.

Şi dacă am avut umidificator, avem şi dezumidificator, unul care acoperă suprafeţe până la 35 m2 şi are datoria de a echilibra umiditatea din casă/birou şi a restabili climatul normal. A primit la „naştere” numele de „Trotec TTk 50S”.

Şi, vorba celebrei zicale „clientul nostru, stăpânul nostru”, opiniile celor care au ales serviciile Clean Air spun totul.

Trebuie să menţionez faptul că nu mi-a fost dat să întâlnesc până acum astfel de sisteme de purificare a aerului, dar e bine de ştiut că ele există, iar dacă mă voi hotărâ să apelez la ele, ştiu la cine să merg prima dată.

Cui nu-i place să locuiască într-un mediu purificat şi curat? :D

Firma Spectral Company SRL este distribuitor autorizat al producătorilor Heavenfresh, Trotec sau WDH şi comercializează pe piaţa românească sisteme profesionale de tratare a aerului. Pe lângă cele pe care le-am menţionat deja, compania distribuie şi ionizatoare, iar clienţilor li se oferă o garanţie de 2 ani de zile, service, consumabile şi post-garanţie. Dacă doriţi mai multe informaţii, nu ezitaţi să contactaţi reprezentanţii firmei pe www.cleanair.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.