Din Romania

Alături de premierul nostru penal

Propaganda pesedistă și slugile de partid încearcă să-l scoată martir și o victimă a sistemului pe urmăritul penal Victor Viorel Ponta, (încă, din păcate) prim-ministru al României, după ce a fost acuzat public de DNA, cu dovezi, pentru spălare de bani, fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală și trafic de influență, fapte săvârșite în perioada când era avocat alături de bunul său prieten, senatorul Dan Șova, alt penal al grupului infracțional organizat numit PSD.

Niște cretini, că nu le pot spune altfel, i-au creat mai multe pagini de susținere sinistrului personaj din fruntea guvernului, iar mii de spălăți pe creier i-au dat like. Serios, cum să dai like la așa ceva? E plin de grupuri cu „alături e victor ponta” și mă întreb, oare oamenii ăștia care au intrat în ele, există în realitate? Cum poți tu ca om simplu și probabil muncitor să crezi în nevinovăția acestui mincinos iresposanbil?

Mă adresez celor care continuă să îi ia apărarea acestui Nimic din fruntea guvernului, care de când a devenit premier a ajuns să mintă de îngheață apele Dunării. Fraților, individul ăsta e corupt până în măduva oaselor, iar DNA-ul a dovedit asta, că altfel nu se ducea după el și după acoliții din jurul lui. Faptul că voi continuați să îi luați apărarea și să-l susțineți, denotă prostie, iresponsabilitate și lipsă de educație. Sunteți incapabili să vă folosiți mintea și nu realizați cât de gravă e situația în care ne aflăm. Voi, lingăii lui ponta, chiar sunteți atât de spălați pe creierele voastre mici încât nu sunteți în stare să procesați situația?

9600 de fani. 9600 de spălați pe creier. Ce mai poate fi de spus?

sustinem victor ponta pagina fb

Și când stai să te gândești că încă există forme de viață atât de reduse în țara asta care continuă să creadă că securistul dovedit voiculescu dan și infractorul năstase adrian au făcut închisoare ca niște oameni nevinovați ce sunt și sunt doar niște victime politice, te ia cu dureri de cap.

Faptul că premierul nu demisionează și ține cu dinții de scaun de teama pușcăriei, ba chiar este salvat de la urmărire penală de restul parlamentarilor corupți, dăunează, în primul rând, imaginii externe a României, că deja am ajuns cea mai coruptă țară din Europa, iar în al doilea rând dăunează partidului lor corupt și putred, partid care colcăie de condamnați și de penali, iar acest lucru se va vedea la alegerile din 2016, pe care le vor pierde detașat, sunt sigur de asta. Oricine va candida din partea PSD-ului, oriunde, în orice oraș sau cătun izolat din această țară, va fi umilit. Pentru că trăiesc cu speranța că românii nu uită și nu iartă, și își vor aduce aminte de aceste zile din vara anului 2015 în care liderul PSD-ului și șeful Guvernului este urmărit PENAL.

mandrie ponta

I-auzi, ce cuvânt mare pentru un om atât de mic – „mândrie”! Mândrie era dacă mincinosul ăsta iresponsabil își dădea demisia fără să aștepte să i-o ceară alții, atunci ar fi dovedit că mai are un dram de onoare și demnitate în el, fără să târască România în cel mai mare scandal de corupție din ultimii 25 ani, dar astfel de cuvinte sfinte ca și „onoare” și „demnitate” sunt prea mari pentru un gunoi ca el care a mințit în ultimul hal și și-a bătut joc de România.

Acest Victor Viorel Ponta nu mai are niciun Dumnezeu și e cel mai mare pericol pentru viitorul României. Arogant, îngâmfat, mincinos, ticălos, manipulator și sclavul baronilor corupți – asta reprezintă acest individ fără scrupule.

Ne vedem joi în stradă. Piața Unirii din Cluj. Ora 19:00.

 

Blogger de 14 ani vechime, scriu din 2007, am 32 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Activez în industria mass-media locală din 2012. Co-fondator sportulclujean.ro și clujulpolitic.ro, reporter eClujeanul și foaiatransilvana.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.