Blogosfera

Am simtit cutremurul

Mi-a fost frică. Eram pe WC când s-a rupt blocul în două. Mi-a căzut o grindă în cap, am reuşit să scap, mi-a căzut o ţeavă în cap, ca norocul că nu avea ce să spargă (ţeava) şi am scăpat cu bine, mi-a căzut uşa în spate, am reuşit să scap şi de data aceasta. Plin de sânge, mi-am croit drum până la laptop, m-am împiedicat de vecinul de la etajul 5 care a aterizat direct în holul meu. La nici 2 metri de el, studenta de 25 ani de la 4 la care mergeam eu să-i repar calculatorul zăcea pe podeaua mea. Era o bunăciune de femeie de-ţi venea s-o… nu alta, ce-a mai rămas din ea. În faţa blocului o plapumă de oameni amestecaţi printre rămăşiţele blocului, un picior acolo, o mână dincolo, un cap în stângă, altul în dreapta. Horror. Ajung la laptop, îl deschid şi aştept să se conecteze la internet. Slavă Domnului că merge internetul, altfel nu aş fi putut să fiu eu primul care să scrie pe blog despre cutremur. Eu sunt primul întotdeauna, deşi uneori trece mult până să ajungă informaţia la mine. Dar de data asta am vrut să fiu primul. Şi am fost. Am reuşit să intru pe internet, pe blog şi am scris.

Sunt fericit pentru că sunt cel mai bun bloagher. A mai trecut o zi. Să-l aştept şi pe ăla de la noapte, dar o să scriu de el mâine dimineaţă la prima oră că acum trebuie să merg la nani. Somnic pufos.

Blogger cu 10 ani vechime, scriu din 2007, am 30 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Ador fotbalul, berea, sportul în general, filmele, serialele și lectura. Activez în industria mass-media locală din 2012, am experiență în SEO/SEM, marketing online, eCommerce, copywriting și publishing.

8 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.