Sport pe pâine

Ancada vrea să îmbrace liga întâi!

Despre Ancada ştiţi că este o companie producătoare de echipament sportiv care îşi are originile la Cluj-Napoca. Am mai amintit despre ea înainte şi după competiţiile de fotbal la care am participat cu echipa bloggerilor clujeni, şi anume: Braşov şi Cupa Presei 2011, competiţii la care am avut ocazia să fim sponsorizaţi cu echipament de la acest frumos brand al oraşului de pe Someş. Ancada a fost mereu unul dintre cei mai mari susţinători ai sportului clujean, iar acum planul lor este să susţină cu echipament sportiv gratuit toată liga întâi, sau divizia A la fotbal pentru nostalgici. Este, dacă vreţi, o soluţie de criză pentru echipele româneşti.

Brandul se va chema LIG şi a fost deja implementat în Turcia, unde echipe din liga secundă precum Boluspor sau Tavslani Linyitspor îmbracă acest echipament, iar anul trecut şi Samsunspor, una dintre echipele de tradiţie din Turcia, a îmbrăcat acest brand. Deja reprezentanţii Ancada au început discuţiile cu reprezentanţii echipelor din România pentru ca această idee să fie pusă în practică şi la noi.

Noi nu putem decât să le urăm succes şi să ne rugăm ca brandul LIG să ajungă pe pieptul jucătorilor români, pentru că e mai mult decât necesar să încurajăm companiile româneşti să se dezvolte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.