Media

Antena 3 a mai obtinut „pe merit” niste premii la un festival obscur

latrina-3_7ae69b338e3637Postul de televiziune Latrina 3 a cumparat… pardon, a mai castigat pe merit niste premii la un festival obscur, New York Festivals World’s Best TV&Films. Au fost singurii participanti din Romania si, evident, ca au fost premiati, ca atunci cand marci banul, ti se da o diploma si un premiu, c-asa-i in tenis. Stiti competitiile alea in care participi de distractie si la final toata lumea primeste o diploma de participare? No, cam asa-s si cu premiile primite de Antena 3.

Reporter Virtual da niste cifre interesante despre aceasta competitie. La acest festival au participat 639 de competitori, dintre care 401 s-au întors cu medalii acasă. Adica mai mult de jumatate au primit premii. Norocul a fost ca si Antena 3 sa fie printre cele premiate. Ei au primit zece nominalizari dintre care 7 s-au transformat in medalii: trei de aur, trei de argint și o medalie de bronz. Premiile au fost castigate de emisiunea „În Premieră – cu Carmen Avram” și de echipa Observator (Jurnalul de ştiri Obositor produs de Antena 3). Ha, Obositorul a castigat premii pentru un jurnal de stiri obosit?! Amuzant de-a dreptul. Daca ar fi participat Stirile PRO TV i-ar fi batut la fundul gol pe antenisti, ca de obicei.

Sa va tineti bine ca iar ne vor scoate ochii lingaii securistului dovedit Voiculescu Dan cu aceasta mega performanta, gen, „vedeti, bai, fraierilor ce tari suntem noi si cum suntem premiati de americani”, dar in realitate stim cu totii cum au obtinut aceste premii. Pe bani, doar nu pe merit, vedeti-va de treaba! Cu bani in ziua de azi iti poti cumpara diplome cacalau… :)).

La NYF, peste 50% dintre nominalizări se transformă în premii, cu atât mai mult pentru țările participante au înscrise în cursă o singură televiziune. Regulamentul „competiției” precizează că producțiile înscrise nu concurează cu altele de gen, ci sunt evaluate și notate individual.

Au fost la New York sa ridicile premiile senzationale cei trei crai de la rasarit, frunte-lata Gadea Mihai, Badea Mircea si papagalul celalalt, Adrian Ursulet.

Asa ca, daca-i mai auziti pe astia din Latrina 3 laudandu-se cu premii castigate pe la nu stiu ce festival, sa stiti cum le-au obtinut.

Blogger de 14 ani vechime, scriu din 2007, am 32 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Activez în industria mass-media locală din 2012. Co-fondator sportulclujean.ro și clujulpolitic.ro, reporter eClujeanul și foaiatransilvana.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.