Însemnări

Apel către părinţii anului 2012

Dacă aveţi fată şi nu vreţi ca să fie privită ca o curvă, nu o mai încurajaţi să se îmbrace ca una. Orice părinte trebuia să aibă grijă ca fiica lui să se îmbrace decent şi să nu-şi mai arate toate formele cu care a înzestrat-o mama natură. Eu înţeleg că are ce arăta şi probabil sunteţi mândri de asta, că aveţi o fată care atrage priviri, dar totuşi, un pic de decenţă.

Dacă aveţi băiat şi nu vreţi ca să fie catalogat golănaş, derbedeu şi prost crescut, fiţi mai atenţi cu cine umblă şi ce anturaje frecventează. Principala cauză pentru care „sânge din sângele vostru” a ajuns un băieţaş de cartier, care nu iese din înjurături, e anturajul în care a intrat. Dacă vreţi să nu sfârşească prin puşcărie sau să vă bată poliţia la uşă prea des, aveţi grijă cu cine umblă şi interziceţi-i să iasă cu anumiţi indivizi dubioşi. E pentru binele lui. Nu o să fie uşor, nu o să-i placă treaba asta, dar cu timpul va realiza că nu e ok să se înhăiteze cu toţi golanii.

Am văzut astăzi în staţia de autobuz o fetişcană împreună cu mă-sa, nu avea mai mult de 14-15 ani, dar era îmbrăcată extrem de provocator: decolteu generos, sâni mari, pantaloni scurţi din ăia mulaţi de i se vedeau formele, iar primul lucru care mi-a venit în gând: oare maică-sa nu a văzut-o cum a ieşit din casă?

Datoria voastră de părinţi e să urmăriţi evoluţia copilului, chiar dacă asta înseamnă să-i interziceţi anumite lucruri sau să iasă cu cine nu trebuie. Ştiu că vă vine greu să primiţi sfaturi de la unul ca mine, necăsătorit, care nu ştie cum e, vorba aia, dar luaţi-le ca pe nişte sfaturi de bun simţ.

Blogger cu 10 ani vechime, scriu din 2007, am 30 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Ador fotbalul, berea, sportul în general, filmele, serialele și lectura. Activez în industria mass-media locală din 2012, am experiență în SEO/SEM, marketing online, eCommerce, copywriting și publishing.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.