Însemnări

Ce așteptări am de la 2017

Ne apropiem cu pași repezi de trecerea în noul an, a mai rămas foarte puțin până schimbăm din nou calendarul, iar pentru mulți dintre noi aceste ultime zile reprezintă o perioadă a bilanțurilor de final de an și a planurilor de bătaie pentru anul care bate la ușă. Ce am făcut, ce am realizat, ce nu am realizat, ce am fi vrut să realizăm, planuri peste planuri, ambiții, proiecte noi, toate acestea zburdă prin mintea noastră acum la final de 2016.

Pentru mine personal, anul care tocmai se încheie a fost unul bunicel spre bun, nu pot să zic că am avut un an rău pentru că aș minți, dar nici nu a fost unul strălucit. A fost un an normal, în care am muncit pe rupte, mi-am trăit viața, m-am distrat, m-am simțit bine, am rezolvat multe dintre problemele cu care m-am confruntat și sper că în anul ce vine voi rezolva și mai multe și voi duce la bun sfârșit alte treburi.

De la 2017 nu vreau altceva decât sănătate, știu, sună clișeistic, dar e tot ceea ce îmi doresc. Nu vreau altceva de la viață, nu vreau bunuri materiale, nu vreau mai mulți bani, nu vreau decât să stau bine cu sănătatea. Atât. Pentru că atunci când ești sănătos și în putere îți poți realiza singur toate visele personale, fără să te bazezi pe altcineva. Eu unul nu sunt genul să aștept să îmi cadă ceva din cer, orice, eu trebuie să muncesc din greu pentru tot ce am și vreau să am. De asta îmi doresc sănătate, ca să pot continua singur munca începută în plan online și offline, clienții cu care lucrez să fie mulțumiți de serviciile mele, iar partenerii mei să fie și ei mulțumiți că m-au ales.

Nu îmi voi mai face planuri pentru anul viitor, voi lăsa totul să decurgă normal, de la sine putere, deoarece am ajuns la concluzia din anii precedenți că planurile stabilite la început de an au eșuat lamentabil, iar cele spontane au avut un succes mai mare. Deci, mergem mai mult pe spontaneitate.

În 2017 îmi voi face toate mofturile și toate bucuriile. Îmi cumpăr singur tot ce îmi doresc și nu o să mă zgârcesc la nimic, pentru că, vorba aia, o viață avem și trebuie să ne bucurăm de fiecare minut pe care îl trăim.

Vă doresc un an nou fericit și plin de bucurii! Să fiți sănătoși și să aveți un an așa cum vi-l doriți.

Blogger cu 10 ani vechime, scriu din 2007, am 30 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Ador fotbalul, berea, sportul în general, filmele, serialele și lectura. Activez în industria mass-media locală din 2012, am experiență în SEO/SEM, marketing online, eCommerce, copywriting și publishing.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.