În 2007, când am început eu această frumoasă aventură a blogging-ului, nu existau prea multe resurse care să te ajute să te dezvolți ca blogger, nu existau tutoriale în limba română și trebuia să înveți aproape totul de pe site-uri externe, de la bloggerii consacrați din afară. Cel puțin așa a fost în cazul meu, am urmărit mulți bloggeri din Statele Unite, lucru care m-a ajutat să învăț noțiunile elementare de WordPress, plugin-uri, teme si alte chestiuni care acum mi se par banale, dar atunci erau informații noi pentru mine.

blogging

În prezent, am ajuns la un nivel în care nu prea mai am nevoie de sfaturi, în care știu cum și ce trebuie să scriu ca să atrag cititori, iar de-a lungul timpului am învățat destul de multe lucruri noi despre blogging. Ce-i drept, m-a ajutat și prezența la anumite conferințe despre online și blogging, unde am acumulat anumite cunoștințe despre această activitate. Prezența la anumite evenimente te ajută să cunoști lumea, să te împrietenești cu persoane care au aceeași pasiune ca tine, blogging-ul, și să interacționezi cu cei care aspiră la aceleași idealuri ca și tine.

Însă, acum, sunt întrebat adesea de anumite persoane care vor să devină bloggeri cum să își facă blog, ce să scrie pe el, cum să își seteze blogul, ce pluginuri să adauge și așa mai departe. De fiecare dată le spun să caute pe Google fiindcă găsesc destule informații utile, chiar și în limba română, informații care atunci când am început eu această aventură nu existau, sau existau, dar mai mult în limba engleză. Crearea unui logo, optimizarea web a blogului, ce pluging-uri sunt cele mai bune, customizarea unei teme și așa mai departe, acestea sunt doar câteva dintre nelămurile și întrebările pe care cei care vor să devină bloggeri le au.

Dar recomand cu cea mai mare căldură serviciile oferite de firma de web design Romania Thecon, care are o campanie proprie specială pentru bloggerii aflați la început de drum, cei care sunt mai atehnici și nu se descurcă prea bine să își seteze blogul la parametri normali, ca să zic așa.

Astfel, dacă nu cunoașteți atât de bine WordPress-ul, îți dorești un logo profesional, vrei să îți optimizezi mai bine blogul pentru motoarele de căutare sau nu cunoști ce tipuri de pluginuri să îți instalezi, Thecon vă ajută să vă familiarizați cu acest domeniu și să scăpați de toate aceste probleme tehnice de care vă loviți la început de drum.

Accesați pagina de susținere a bloggerilor, iar echipa Thecon vă stă la dispoziție timp de două ore pe zi și vă ajută cu orice informație de care aveți nevoie, analizând punctele slabe ale blogului tău, grafica și funcționalitățile acestuia.

2 comentarii la „E atât de ușor să devii blogger în ziua de azi”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.