Online & Tech

Atentie la contul de LinkedIN

LinkedIN e o retea sociala de business pe care nu o folosesc prea des, din simplul fapt ca nu ma ajuta la nimic, dar astazi am primit o notificare care a necesitat atentia mea, in care eram atentionat ca am adaugat o noua adresa de email in cont si trebuia sa o confirm dand un simplu click.

linkedin account

Nu am schimbat nimic, adresa de email de acolo e aceeasi pe care o folosesc de ani buni si nu am motive sa o schimb, deci cineva mi-a spart contul de LinkedIN.

Partea buna e ca reteaua asta are o facilitate foarte desteapta care iti arata pe email cand si de unde s-a produs vreo schimbare a contului. Asa am aflat ca un IP dubios din Arabia Saudita a incercat sa-mi fraudeze contul si sa schimbe adresa de email la ora 1:49.

Am purces imediat la schimbarea parolei si aia a fost. Problem solved.

Blogger de 14 ani vechime, scriu din 2007, am 32 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Activez în industria mass-media locală din 2012. Co-fondator sportulclujean.ro și clujulpolitic.ro, reporter eClujeanul și foaiatransilvana.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.