Însemnări

Avantajul de a avea abonament gratuit, de pensionar :)

Au trecut 5 ani de cand mi-am obtinut abonamentul gratuit pe toate liniile RATUC, da, din ala de pensionari. Nu am mai dat banii pe un bilet de 5 ani si pot spune ca sunt foarte multumit de acest lucru. Circul cu o mai mare lejeritate acum, nu trebuie sa stau cu morcovu-n… de fiecare data cand nu am bilet, nu am niciun stres cand vine controlorul si nu stiu pe care usa sa fug, nu-mi pierd ore din viata stand la o coada kilometrica la abonamente si nu dau ochii cu functionarele sictirite de la taxa de amenzi. Toata lumea face misto de mine cand scot abonamentul de „pensionar” colorat pe care scrie Abonament Gratuit si ma ia cu „Ce faci pensionarule…” sau „Te pensionasi deja…”, dar cui credeti ca-i pasa de toate astea. Eu imi vad de treaba mea, scot abonamentul din buzunar ca un boier si le rad in nas alora pe care-i prinde. Daca eu am putut sa am asa ceva si tu nu… ghinion, riscul meseriei de calator.

Invidia se citeste pe fata multora care glumesc pe seama abonamentului meu, daca eu am fost mai smecher si am stiut cum sa-l obtin, asta nu inseamna ca toata lumea poate face asta.

Blogger de 14 ani vechime, scriu din 2007, am 32 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Activez în industria mass-media locală din 2012. Co-fondator sportulclujean.ro și clujulpolitic.ro, reporter eClujeanul și foaiatransilvana.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.