Însemnări

Banalități nefăcute până la 26 ani

Stateam si ma gandeam acum doua zile ca exista activitati si lucruri pe care inca nu le-am facut pana la 26 ani. Și m-a apucat râsul în timp ce le scriam aici, dar dupa ce le-am analizat, pot să concluzionez că sunt al dracului de multe.  Bine, trebuie să recunosc că sunt niște banalități, nu sunt cine știe ce mari realizări, dar e fain să te gândești la ele așa de amuzament.

 • Nu am fost niciodata la Starbucks. Sa intru si sa consum ceva de acolo, niciodata. De ce? Habar nu am, nu a fost sa fie. Poate ca oi intra si eu intr-o buna zi si acolo. Dar va dati seama cum suna asta, NU AM FOST NICIODATA LA STARBUCKS! Incredibil. Hipsterii sa ma judece.
 • Nu am schiat si nu am patinat niciodata, dar nici nu vreau. Abia ma tin pe picioarele mele, darămite să mă țin pe două scânduri două patine…
 • Nu m-am dat cu skateboard-ul niciodata. Si, din nou, nu vreau, in primul pentru ca e periculos si la ce „noroc” am, sunt sanse mari sa imi rup vreun membru inferior sau superior.
 • Nici cu rolele nu am avut tangențe de prea multe ori. Adica am avut când eram mic și m-am dat cu role dintr-alea pentru începatori cu patru roti, insa cu roti in linie nu m-am dat niciodată :))
 • Nu m-am dat cu parapanta, nu am sarit cu parasuta si nu am fost cu avionul niciodata. E mai sigur la sol decat in aer, parerea mea. Cu avionul poate ca voi ajunge sa merg, dar cu celelalte doua, nicio sansa :P
 • Nu am făcut skuba diving niciodată. Aici trebuie să recunosc că mi-ar plăcea să încerc experiența asta.
 • Nu am condus niciodata o masina, din simplul fapt ca nu am permis de conducere. Chiar daca stiti asta, ca am tot vorbit de asta aici pe blog, am trecut-o la capitolul „lucruri nefacute pana la 26 ani”.
 • Nu m-am dat pe un scuter sau o motocicleta. Niciodata nu mi-a placut viteza si nici nu m-am dat in vant dupa chestii ce țin de adrenalină.
 • Nu am fumat si nici nu am bagat droguri in mine. Niciodata. Lucky me :D
 • Nu mi-am facut niciodata un tatuaj. Corpul meu trebuie pastrat curat, nu e loc pentru desenat si umplut cu cerneala.
 • Nu am baut cafea. Niciodata. Pare ciudat, dar e adevarat, niciodata nu mi-a placut cafeaua, gustul ala mizerabil tot timpul mi-a provocat scârbă și greață. Asta nu înseamnă că am ceva cu cafengii. N-am nimic și, după cum știți, eu sunt genul de om pe care-l doare fix în cot de ce face o persoană cu organismul lui.
 • Nu am fost niciodata cu metroul. Nu neaparat pentru ca stau intr-un oras care nu are asa ceva, dar si cand am fost la Bucuresti, nu am ajuns sa fac asta. Trecem și asta la capitolul nerealizari personale, până o să ajung la București și o bifez de pe to-do-list-ul personal.

Cam astea sunt cele care îmi vin acum in cap, poate dacă mai stau și mă mai gândesc îmi mai vin câteva în minte.

things do not change we change them

Blogger de 14 ani vechime, scriu din 2007, am 32 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Activez în industria mass-media locală din 2012. Co-fondator sportulclujean.ro și clujulpolitic.ro, reporter eClujeanul și foaiatransilvana.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.