Astazi am aflat de existenta platformei online construimcatedrala.ro, unde pot fi facute donatii pentru construirea „minunatei” Catedrale a Mantuirii Neamului din Capitala. Site-ul este detinut, evident, de Patriarhia Romana si are un slogan extrem de bine ales: „Un dar al tau pentru eternitate”. Genial! Superb! Mirific! Nici 10 cei mai buni copywriteri din lume nu ar fi putut gandi un slogan mai inspirat. Practic, eu donez o suma infima, din putinul meu, dar cand va fi sa mor, spiritul meu va dainui pe vecie la temelia acestui obiectiv atat de necesar Romaniei.

construimcatedrala.ro

Se pot face donatii atat prin transfer bancar, cu cardul sau chiar si printr-un simplu SMS in valoare de 2 euro. Deci trei modalitati prin care puteti ajuta. Vedeti, dragilor, cat de simplu iti ia BOR banii e sa donezi in ziua de azi. De ce sa te mai duci pana la biserica prin frigul acesta cand poti contribui direct cu cardul? Si deja s-au inregistrat 1.238 de donatii online. Eficienta maxima.

Si pentru ca nu puteam sa trec mai departe fara sa contribui si eu cu o mica suma din putinul meu la temelia Catedralei si cum anul acesta mi-am propus sa fiu mai bun, m-am hotarat sa donez niste banuti pentru acest obiectiv atat de important in viata noastra, a tuturor. Aveam 1000 de euro si chiar nu stiam ce sa fac cu ei, asa ca i-am oferit pentru Catedrala Mantuirii Neamului. Eram intr-o dilema, daca sa-mi iau Xbox si camera video sau sa-i donez Patriarhiei. Sper ca am facut o alegere buna. Acum parca ma simt mai bine si mai spiritual. Simt ca m-am apropiat de Dumnezeu.

donatie catedrala 1000e

Acest articol este un pamflet si trebuie tratat ca atare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.