Nu cred că trebuie să demonstrăm acum afirmaţia din titlu pentru că bag de seamă că o ştie toată lumea, dar ce vreau să vorbesc eu este cum un actor talentat şi recunoscut în lume a căzut pradă banului. Presupun că aţi aflat cu toţii de Charlie Sheen care a fost dat afară din serialul Two and a half men pentru că a început să facă, mă scuzaţi de expresie, p**a mare. S-a crezut cocoş când nu trebuie şi asta l-a costat slujba. A început să-şi dea aere de vedetă, să se creadă mai presus de regizor, director de platou şi ce oameni mai sunt în spatele camerelor. Cine l-a făcut aşa? Banul. A făcut milioane de dolari din filme şi încă pe atâta din „Doi bărbaţi şi jumătate”, iar acest serial l-a făcut mare ca actor. Puţini ştiau de Sheen dacă nu era serialul, io cel puţin nu ştiam de el.

S-a trezit el, marea vedetă, că are şi el un cuvânt de spus în scenariu şi a început să se ia în gură cu directorul de platou. Problema e că oamenii s-au săturat să-i mai tolereze nesimţirea şi aerele de mare vedetă şi l-au dat afară. Cine a pierdut? În primul rând însuşi Charlie Sheen a cărui credibilitate a scăzut (am înţeles că deja şi-a găsit un post la nuştiu ce televiziune prin America, deci n-a stat prea mult şomer), în al doilea rând restul actorilor, Jon Cryer (Alan), Angus Jones (Jake) şi în al treilea rând fanii.

Nu ştiu ce se va întâmpla cu serialul dacă Charlie e out, cred că e ca şi mort şi se pregăteşte finalul, chit că a fost confirmat sezonul 9. Nu cred că vor mai găsi un actor atâta de bun care să-l joace pe Charlie Harper, un beţiv, milionar şi curvar, un rol atâta de inspirat din viaţa lui Sheen.

Sheen n-a înţeles că dacă ai bani nu poţi face chiar tot ce vrei. Ce zice regizorul e sfânt, indiferent de câţi bani ai avea. Ce zice directorul filmului/serialului e şi mai sfânt. Dacă ai bani nu te face mai special şi cu atât mai mult şef. Banul l-a stricat şi pe Macaulay Culkin şi pe mulţi actori de la Hollywood. Droguri, femei, jocuri de noroc, alcool sunt principalele motive pentru care banul te strică ca om.

Actorii sunt doar un exemplu, să nu credeţi că lucrurile astea nu se întâmplă şi în muzică. Se întâmplă în orice domeniu, mereu va exista un bogătaş care se va crede mai presus de toată lumea şi are impresia că dacă ai mulţi bani poţi conduce lumea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.