Din Romania

„Baronul de Sebeș” Michael Lutsch măcelărește urși de distracție

Astăzi vreau să vă dau un motiv să vă enervați. Umflatul din imaginile de mai jos este un patron de carton al unei cârciumi/restaurant/hotel/benzinărie din zona Sebeșului/Alba, îl cheamă Michael Lutsch, iar printre pasiunile sale se numără alcoolul și vânătoarea, căci după cum arată în aceste imagini, individul a tras serios la măsea înainte să înceapă să se dea în spectacol.

Acest individ realmente sinistru a făcut circ în fața complexului turistic, Lutsch 2000, pe care îl patronează, totul pentru a se lăuda cum a omorât el cu bestialitate doi urși fără apărare, vezi Doamne, ce mare realizare a făcut el. Și ca să fie circul complet, baronul Lutsch Michael a chemat fanfara să-i cânte, pe care s-a lăudat că o plătește cu 200 de milioane de lei. Pentru că știți cum e, prostul nu-i prost destul dacă nu-i și fudul.

Țăranul Lutsch a fondat afacerea împreună cu nevastă-sa, ei fiind o familie de sași reîntorși din Germania în 1993 și care s-au apucat de biznisuri în România.

Sper să ignorați de acum înainte acest complex turistic când treceți pe lângă el, mai ales că e patronat de un țăran care măcelărește cu cruzime niște biete animale și nimeni nu-l întreabă de sănătate. Garda de Mediu, Protecția Animalelor, unde sunteți? Dormiți?

michael lutsch sebes

michael lutsch sebes2

michael lutsch sebes3

michael lutsch sebes4

michael lutsch sebes5

Imaginile au fost surprinse de o doamnă în parcarea restaurantului Lutsch din Sebeș/Alba, situat pe drumul national nr. 7 (DN 7) kilometrul 488+337, ce vine dinspre Est, adică dinspre Sibiu-Brașov indreptandu-se spre Vest, respectiv Deva-Arad. Este amplasat la 10 kilometri de Sebes si 20 kilometri de Orastie

Blogger cu 10 ani vechime, scriu din 2007, am 30 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Ador fotbalul, berea, sportul în general, filmele, serialele și lectura. Activez în industria mass-media locală din 2012, am experiență în SEO/SEM, marketing online, eCommerce, copywriting și publishing.

3 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.