Clujul meu

Bem si ne veselim, in weekend la Septemberfest musai sa fim…

In weekend-ul ce urmeaza la Cluj-Napoca va avea loc pe platoul Salii Sporturilor un eveniment cu o traditie de 15 ani in urbea noastra draga – Septemberfest – al carui slogan este „festivalul pentru prieteni”. La inceput a purtat denumirea de festivalul berii, iar din 2005 se numeste Septemberfest, un festival care poate concura fara probleme cu marele Oktoberfest din Germania. Festivalul acesta isi merita cu prisosinta acest slogan, pentru ca in fiecare an ofera o oportunitate familiilor si prietenilor sa se intalneasca la o poveste, sa stea la o sueta, sa asculte o muzica, sa stea la un mic si-o bere, sa depaneze amintiri si sa dezbata cele mai fierbinti subiecte ale momentului. E fain la Septemberfest.

septemberfest 2013

Anul acesta, intre 27 si 29 septembrie, va avea loc o editie aniversara onorata de trupe ca Voltaj, IRIS, Ducu Bertzi, Incognito, Bere Gratis (trupa care va sustine un concert aniversar 15 ani de la infiintarea trupei, cu invitati speciali numai unul si unul: Paula Seling, Giulia, SHIFT si finalista de la X Factor Romania, Ioana Anuta). Va fi si muzica populara pentru nostalgici, eternul parc de distractii va fi si el acolo, unde cei mici isi pot consuma energia, iar terasele de bere si mici iti vor astampara setea si foamea. Chiar is buni micii de la Septemberfest, iar berea e rece si proaspata, spre deosebire de alte festivaluri.

Eu am crescut cu festivalul asta, care e la o aruncatura de bat de locul unde locuiesc, peste Somes cum ar veni, iar in fiecare an pe vremea asta, de cand eram tanar si nelinistit astept cu nerabdare Septemberfest. Imi place sa merg sa iau pulsul evenimentului, sa beau o bere si sa ascult o muzica. Bine, trebuie sa recunosc ca diferenta dintre editii e mare de la un an la altul, iar aici ma refer la oameni. In ultimii ani s-a umplut de cersetori, tigani, cocalari si adolescenti figuranti si cu bashini in cap, din pacate, dar sa nu lasam acest mic dezavantaj sa ne opreasca sa ne simtim bine.

Programul festivalului e urmatorul

Vineri, 27 septembrie

NotA
Verde Oficial
Iris – Primul concert in noua formula la Cluj

Sambata, 28 septembrie

Trupa de copii Ministar
Festivalul Jocului Fecioresc
Ducu Bertzi
Bere Gratis – Concert Aniversar 15 ani de la infiintare – Invitati speciali: Paula Seling, Giulia, SHIFT, Ioana Anuta (finalista X Factor)

Duminica, 29 septembrie

Festivalul Jocului Fecioresc
Rock Academy
Incognito
Voltaj

Hai la Septemberfest!

Blogger de 14 ani vechime, scriu din 2007, am 32 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Activez în industria mass-media locală din 2012. Co-fondator sportulclujean.ro și clujulpolitic.ro, reporter eClujeanul și foaiatransilvana.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.