Online & Tech

bet365 renunta la afiliere in Romania

Primesc un mesaj astazi in care sunt instiintat ca bet365.com isi inceteaza activitatile promotionale desfasurate in Romania si trebuie sa scot toate bannerele si link-urile de pe site-urile mele.

Va informam faptul ca bet365.com isi inceteaza activitatile promotionale desfasurate in Romania. Astfel, trebuie sa inlaturati toate materialele promotionale bet365 (bannere, linkuri text, etc) de pe website-ul dumneavoastra. Daca aveti si alte website-uri asociate contului dumneavoastra de afiliat, va rugam sa actionati conform cu prezenta instiintare. Comisionul aferent activitatii contului de afiliat, la zi, va fi transferat corespunzator cu modalitatea obisnuita. In cazul in care nu va conformati prezentei instiintari, compania isi rezerva toate drepturile, inclusiv retinerea comisioanelor si terminarea intelegerilor contractuale ale contului de afiliat pe care il reprezentati.

Partea buna e ca nu am apucat sa folosesc serviciul de afiliere al bet365, asa ca nu voi avea de lucru. Partea proasta e ca Romania pierde un brand important pe segmentul marketing afiliat, iar primul motiv care imi vine in minte cand incerc sa gasesc o explicatie de ce renunta bet365 la afilierea pe Romania, e acela ca multi „baieti destepti 2.0” au incercat sa se foloseasca de-a lungul timpului de tot felul de artificii online pentru a atrage click-uri si a-si face comisioane, iar bet365 a sesizat asta si a penalizat toata Romania. Practic, spamul nesimtit e cauza principala pentru care bet365 renunta la afiliere pe Romania, parerea mea. Pacat, ca unii probabil au facut bani buni din afiliere la bet365, corect si fara diverse „strategii spamucioase”.

Interesant.

bet365

Blogger de 14 ani vechime, scriu din 2007, am 32 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Activez în industria mass-media locală din 2012. Co-fondator sportulclujean.ro și clujulpolitic.ro, reporter eClujeanul și foaiatransilvana.ro.

2 Comments

 • Paul

  Salut,

  Cred ca te inseli si motivul pentru care se retrag din Romania este unul care deriva din legislatie. bet365 nu are licenta de functionare pentru Romania si astfel orice promovare a jocurilor de noroc care nu au licenta este ilegala. Se pare ca acesta este motivul real, motiv pentru care au plecat si bwin si gamebookers si pentru care vor pleca probabil si alte agentii.

  RăspundeRăspunde
 • Vasile Manu

  Multumesc de comentariu, se poate sa fie asa cum zici tu, nu am urmarit prea mult problema afilierii, doar am constatat.

  De bwin si gamebookers nu am stiut ca nu mai au afiliere in Romania, ceea ce e pacat, stiu ca multi au facut bani frumosi pe segmentul asta de marketing afiliat pe zoua de pariuri sportive.

  RăspundeRăspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.