Clujul meu

Biserica Ortodoxă Română, acest grup infracţional organizat

Nesimţiţii şi infractorii care reprezintă interesele acestui grup infracţional organizat denumit pompos Biserica Ortodoxă Română nu au simţul ridicolului şi al ruşinii. Tupeul absolut jegos de a cere bani pozând în nişte victime ale sistemului şi în nişte sfinţi îmi provoacă o scârbă ucigătoare. Când văd preoţi, aceşti slujitori ai Banului şi infractori în sutană, după cum îmi place mie să le spun, îmi creşte tensiunea şi mă enervez. Această sectă de infractori a ajuns să-mi provoace migrene.

Întreaga biserică ortodoxă română e o mafie în toată regula, asta o ştim cu toţii, aşa că nu are rost să dezvolt subiectul. Mai rău decât ţiganii şi politicienii, urăsc preoţii. Îi urăsc pentru nesimţirea şi lipsa bunului simţ. Preoţii şi Biserica Ortodoxă Română au dus cerşitul la un alt nivel, au transformat furtul, înşelăciunea şi evaziunea fiscală într-o formă legală de produs bani. Şi încă mai cerşesc cu un tupeu ridicol şi încă mai există PROŞTI care cotizează. Foarte mulţi proşti, al dracului de mulţi proşti şi spălăţi pe creier care nu-s capabili să-şi folosească mintea.

Când am auzit că infractorii cer bani de la toate primăriile pentru construirea catedralei mântuirii căcatului m-am disperat şi mai tare. De ce mama dracului să dau io bani, din Cluj, pentru catedrala căcatului construită la mitici, cu ce mă ajută pe mine mizeria aia de catedrală? Io nu mă duc nici la bisericile din Cluj, decât din an în paşti şi atunci fără să stau mai mult de 5 minute, darămite să mă duc până la mitici, la catedrala lui peşte prăjit.

Iată mai jos ce m-a aşteptat în poştă astăzi când am ajuns de la muncă, un formular pentru cedarea impozitului de 2% către oculta infracţională de la mine din cartier, una dintre ele că-s vreo şapte NOUA (9) biserici. Şi m-a pus dracu să citesc toată epistola, că numai m-am enervat de mi s-a umflat o venă pe frunte. Scrisorica avea pe spate cererea făcută ca la carte, cu cont în bancă, cu site web, ce mai tehnologie, nenicule. Tu numai trebuie să complectezi şi s-o depui la biserică şi se ocupă ei de restul. S-or dus vremurile când infractorii în sutană priveau internetul ca pe un mediu ostil, al Satanei şi răului, acuma trebuie să ţină pasul cu tehnologia modernă că altfel pierd bani şi proşti.

Nu-i nimic, că toate astea se vor termina cândva. Trag nădejde că oamenii se vor trezi odată şi odată şi nu vor mai sponsoriza oculta infracţională a Bisericii Ortodoxe Române.

Scârbos.

 

DSCN4831

Blogger de 14 ani vechime, scriu din 2007, am 32 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Activez în industria mass-media locală din 2012. Co-fondator sportulclujean.ro și clujulpolitic.ro, reporter eClujeanul și foaiatransilvana.ro.

5 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.