Tehnologie si Internet

Black Friday 2017 in Romania

Anul acesta nu am mare nevoie de lucruri de Black Friday 2017, doar o baterie externa mi-ar trebui și cam atât. Am două telefoane bunicele (Lenovo Vibe K5 si Allview Viper V2 S), un laptop ACER care încă își face treaba foarte bine, aparat foto Sony HX20 de care sunt mulțumit și nu am nevoie de altceva (deocamdată).

Colosul industriei de comerț electronic din România, eMAG.ro organizează Black Friday anul acesta pe 17 noiembrie, o singură zi. Așa că, dacă vreți să vă luați ceva de la ei, băgați-vă rapid produsele dorite la favorite. Știm cu toții cu ce se ocupă eMAG, nu mai e o noutate pentru nimeni, cu prețuri crescute înainte ca să aibă de unde scădea, dar deocamdată sunt ce mai vizibili și oamenii îi aleg pe ei. Întrebarea mea, până când va mai dura supremația online a acestui gigant? Căci, hai să fim serioși, nimic nu durează la infinit și orice proiect ajunge la apogeu cândva. Mai devreme sau mai târziu domnia eMAG asupra comerțului electronic din România va apune. 

Singurii care au furat startul de Black Friday sunt cei din grupul Media GalaxyAltex, primii au avut o serie de reduceri în perioada 1-15 noiembrie, azi fiind ultima zi, dar vor mai avea una și in perioada 16-22 noiembrie. O tură de promoții la Altex se încheie azi, dar și la ei mai urmează o serie tot în perioada 16-22 noiembrie 2017

La Flanco oferta de Black Friday e în perioada 27 octombrie – 19 noiembrie 2017. Reduceri bune și destul de măricele, prețuri bune la anumite produse. Merită aruncat o privire și la ăștia. 

Blogger cu 10 ani vechime, scriu din 2007, am 30 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Ador fotbalul, berea, sportul în general, filmele, serialele și lectura. Activez în industria mass-media locală din 2012, am experiență în SEO/SEM, marketing online, eCommerce, copywriting și publishing.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.