Clujul meu

Bloggerii și consumatorii de online se reunesc la #ClujBlogMeet

Am aflat că pe 20 iunie, de la ora 19:00, se întâmplă ceva ce așteptam demult să se întâmple, un blogmeet la Cluj. Doar că nu va fi o întâlnire clasică într-un bar sau pub, ca pe vremuri, ci va fi o întâlnire mai altfel la sediul Orange Shop de pe B-dul 21 Decembrie 1989 din Cluj.

Spicuiesc dintr-o descriere mai de PR.

**

Comunitățile online ale Clujului se reunesc la #ClujBlogMeet, în cadrul Cluj Never Sleeps. Bloggeri și oameni pentru care rețelele sociale sunt o a doua casă vor reflecta în online noaptea în care orașul e mai viu decât niciodată. Participanții vor putea cunoaşte mai bine oamenii din spatele blogurilor clujene şi proiectele lor.

Cu această ocazie vom prezenta Panoul Bloggerilor Clujeni v2.0, care de mult așteaptă un update în holul Primăriei.

Dacă ai un blog, ești din Cluj sau scrii despre oraș, înscrie-te pe lista bloggerilor clujeni completând formularul următor: http://goo.gl/forms/BznjYvCzBV.

**

Chiar nu știu ce se întâmplă pe 20 iunie la #clujblogmeet, Psaico a fost cam criptic când a anunțat evenimentul și a evitat să ofere prea multe detalii, dar vom vedea ce va fi.

Așa că, dacă ai blog și ești din Cluj, două condiții obligatorii de altfel, fă bine și completează formularul de mai sus. #Stima.

clujblogmeet 2015

Pe 20 iunie, tot în cadrul Cluj Never Sleeps, eu mă duc și la Beach Party pe plaja din cartierul Grigorescu. Pentru că ar fi ciudat dacă nu aș face-o, mai ales că numai ies din bloc și îs pe plajă :))

Ne vedem la #clujblogmeet.

Blogger cu 10 ani vechime, scriu din 2007, am 30 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Ador fotbalul, berea, sportul în general, filmele, serialele și lectura. Activez în industria mass-media locală din 2012, am experiență în SEO/SEM, marketing online, eCommerce, copywriting și publishing.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.