Clujul meu

Business de Cluj – Cartofisserie

De câteva luni s-a deschis la Cluj-Napoca, în Piața Unirii, o afacere numită Cartofisserie, specializată, evident, pe cartofi prăjiți, cu coajă sau fără. Și cum eu sunt un consumator feroce de cartofi prăjiți vă dați seama că am devenit un client fidel al acestei locații.

Și nu sunt singurul, judecând după cozile care se formează zilnic la poarta acestui business cred că suntem o nație de mâncători de cartofi pai.

Dacă își mai aduce cineva aminte de cozile de la Donuterie…

Cred că formarea cozilor e dovada succesului unui business aflat la început de drum. Oamenii apreciază produsul pe care îl scoți pe piață, iar asta înseamnă că faci bine ceea ce faci. Ăsta e genul de afacere care nu mai are nevoie de marketing și PR, pentru că cel mai bun marketing e cel făcut de clienți și care se viralizează prin recomandări. Părerea mea.

Blogger de 14 ani vechime, scriu din 2007, am 32 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Activez în industria mass-media locală din 2012. Co-fondator sportulclujean.ro și clujulpolitic.ro, reporter eClujeanul și foaiatransilvana.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.