Din Romania

Cam cat de iresponsabil sa fii sa faci o asemenea declaratie?

Primul ministru de carton al Romaniei, Victor Viorel Ponta, face o declaratie absolut halucinanta despre Klaus Iohannis, in care ii cere sa nu se mai foloseasca de copii in campanie.

„Fac un apel la domnul Iohannis să nu mai folosească copiii în campania electorală.

Dânsul face ce face şi tot la copii ajunge. Nu l-am văzut până acum să aibă vreo poziţie, de atâţia ani, legată de educaţie, nu-l văd în continuare şi, mai ales, nu l-am auzit care e soluţia, ce propune domnia sa, ce-ar face domnia sa în locul nostru, n-ar respecta Legea licitaţiilor publice, nu le-ar mai da manuale noi, ar face el manualele mai bune… Deci cred că folosirea copiilor în acest discurs politic extrem de populist este incorectă, denotă o mentalitate de politruc – şi ştiu ce înseamnă politruc – şi cred că domnul Iohannis este ultimul om care poate să vorbească despre şcoală”, potrivit realitatea.net.

In majoritatea fotografiilor de pe pagina lui Ponta apare inconjurat de copii, asta cand nu isi foloseste proprii copii in campanie electorala. Nesimtit si tupeist jegos! Asta vreti sa fie presedintele vostru, bai, iresponsabililor?

victor ponta

victor ponta copii

ponta si copiii

ponta copiii2

Si astea sunt doar cateva fotografii. Mai sunt si altele.

Blogger de 14 ani vechime, scriu din 2007, am 32 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Activez în industria mass-media locală din 2012. Co-fondator sportulclujean.ro și clujulpolitic.ro, reporter eClujeanul și foaiatransilvana.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.