Cinemateca

Când o să-i vedem pe Stephen King și George Martin în România?

A fost o reală plăcere să urmăresc diagolul de mai jos a doi dintre cei mai prolifici și de succes scriitori, Stephen King și George R.R. Martin, iar după cele 54 de minute pe care le-am petrecut ascultându-i, nu pot să nu mă întreb, oare când îi vom vedea pe acești scriitori legendari ai literaturii secolului 21 în România? Totuși au o vârstă, mai au un pic și se duc să scrie cu îngerii și mă miră faptul că nimeni nu a îndrăznit să îi aducă în țară, mai ales că Game of Thrones are milioane de fani în România, iar cărţile lui Stephen King sunt foarte apreciate de publicul român.

Personal, nu sunt fan Game of Thrones, nu mă dau în vânt după cărțile lui King, dar le recunosc valoarea și m-aș duce oriunde să-i văd live pentru că asta ar fi o ocazie unică.

Întrebarea de la minutul 50:08 pe care Martin i-a adresat-o lui Stephen, „How the fuck do you write so fast”, e genială, iar răspunsul face toți banii. Merită să ascultați tot dialogul în întregime.

Și scriitorii de succes i-e oameni. Oameni faini.

via

Blogger de 14 ani vechime, scriu din 2007, am 32 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Activez în industria mass-media locală din 2012. Co-fondator sportulclujean.ro și clujulpolitic.ro, reporter eClujeanul și foaiatransilvana.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.