Media

Când prostia îţi întunecă judecata…

Recunosc că mă uit la ce se mai întâmplă prin showbiz-ul românesc, dar nu pentru că sunt fan sau m-ar atrage mizeriile şi bălăcărelile astea, ci pentru că mă distrez foarte tare când îi văd pe nişte unii şi unele cum îşi spală rufele în public, prin presă şi emisiunile de scandal. Mondenităţile româneşti sunt mai ceva ca o comedie cu Adam Sandler în zilele lui bune.

Zilele astea sunt la mare căutare noile silicoane ale Margheritei din Clejani, fata Vioricăi şi lui Ioniţă din Clejani (taraful). Până să ajungă tipa pe masa operaţiei, plângea de mama focului pe la toate televiziunile că tacsu n-o lasă să-şi pună silicoane, în special pe hepilica lui Măruţă, că ea are nevoie de silicoane, că toate fetele au, că nu se simte bine pe scenă, că trebuie tot timpul sa-şi pună ciorabi în sutien, bla bla bla, iar ca tacâmul să fie complet, a convins-o a corupt-o şi pe mă-sa să o susţină şi să-i fie alături. Şi uite aşa s-au făcut două voturi pentru silicoane la aia mică şi unul împotrivă în familia Clejanilor, iar prinţesica Margherita a câştigat şi a primit ceea ceea ce şi-a dorit. Apoi dă-i fuguţa repede la Măruţă să-şi etaleze noile dotări tehnice… că doar boala românului este aceea că, dacă nu se laudă cu ceva ce şi-a luat nou, nu-i sănătos. Şi ce mândră era când s-a vazut cu caii în căruţă… pardon silicoanele puse.

Desigur, taicăsu a avut un motiv bine întemeiat când i-a interzis, că ea trebuie să meargă la facultate, că nu are ea nevoie de silicoane, ştiţi voi, motive normale şi civilizate pentru orice părinte care-i vrea binele copilului ei, dar când prostia fetei i-a întunecat judecata, chiar nu mai e nimic de spus. Numai că, în încercarea de a fi o mamă bună şi modernă, mă-sa a susţinut-o, iar taicăsu n-a mai avut niciun cuvânt de spus în familie, că erau două contra unul.

A mai rezolvat Măruţă o minune – a dotat-o pe Margherita de la Clejani cu silicoane.

1 Comment

  1. In familia Clejanilor conduce gaina :)). Atat i-a trebuit sa o atraga pe Viorica de partea ei si treaba s-a rezolvat

    RăspundeRăspunde

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.