Blogosfera

Când un blogger își dă arama pe față

Eu nu mai citesc bloguri decât foarte puține, dar astăzi aflu că un individ din București, pe numele său Radu Dumitru, scrie pe blogul său, nwradu.ro, un articol despre cum a testat el un burger în nuștiuce crâșmă din Capitală. Din articolul respectiv extragem partea care ne interesează: „burgerul a fost perfect. Mare cât un craniu de fetiță, cu o chiflă moale și subțire exact cum trebuie…”. Aveți mai jos captura de pe blogul dânsului, pentru posteritate și pentru Google, în caz că va șterge rândul respectiv. Eu sunt realmente șocat de această comparație și nu-mi vine să cred că un tip, care pare inteligent, a putut să aibă o asemenea comparație atât de mizerabilă.

nwradu blog cretinCam cât de prost și dus cu pluta poți să fii să scrii așa ceva la tine pe blog, într-un spațiu public? Cam cum te poate duce pe tine mintiuca aia a ta obosită să scrii o asemenea inepție?

Și când te gândești că cretinul ăsta de Radu Dumitru e abonat la campanii, colaborează cu diverse companii mari și agenții importante, te ia cu o durere de cap.

Și glumele pe seama momentului au continuat, în horă intrând un alt individ care nu s-a putut abține să nu facă o glumă cretină, pe numele lui Toma Nicolau, alt bloggeraș abonat la campanii și care se află pe lista agențiilor.

toma nicolau cretin

Nu, nu poți face asemenea glume morbide și de prost gust, mai ales când faci referire la mâncare. Dacă postarea respectivă a fost plătită sau e reclamă mascată, nu vreau să știu ce fel de om se va duce să mănânce la SWITCH.eat din București, mai ales după ce bloggerul Radu Dumitru a scris inepția respectiva.

Cred că agențiile și companiile care colaborează cu Radu Dumitru și Toma Nicolau sunt foarte mândre.

4 Comments

 1. Salut,
  Nici mie nu mi se pare potrivită expresia respectivă, dar sa atentezi la colaborarea pe care bloggerul respectiv o are cu partenerii săi, mi se pare josnic ăștia. Și nu cred ca vreunul dintre partenerii tăi (dacă ai vreunul, recunosc că nu te urmăresc) ar putea fi „mândru” de textul de mai sus.
  Seară faină!

  RăspundeRăspunde
 2. @Mihai: După cum spuneam, nu am nimic personal cu el, dar eu ca și o companie, nu aș accepta să îmi asociez imaginea cu cineva care are o asemenea gândire și face asemenea „glume”.

  Am înțeles, omul a încercat să facă o glumă nereușită și spera ca oamenii să râdă. Nu prea cred că i-a ieșit.

  Tu ai mai testa burgerul respectiv dacă ai citi o asemenea comparație? Că eu nu, mi s-ar face greață numai când m-aș gândi. Știu că am fost cam dur, asta e, îmi asum chestia asta, dar trebuie să luăm atitudine când ceva ni se pare în neregulă.

  RăspundeRăspunde
 3. wow, ce a zis… te-ai gandit ca blogul lui nu e pt. gospodine si pocaiti? Umorul nu are limite, ramane o gluma proasta dar nimic mai mult. In schimb sa stii ca eu am fost convins, e un burger cum se fac in Sua la restaurantele inafara lanturilor KFC/ Mac.

  RăspundeRăspunde
 4. Cat un craniu de fetita? De unde cacat stie ala cat e un craniu de fetita? Cam la ce varsta era fetita cu care a asociat el chifla aia? E foarte atent la fetite? De ce nu era mare cat o conopida? O varza sau un castravete. Nu mai gasiti scuze de cacat, sunteti anapoda.

  RăspundeRăspunde

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.