Media

Caracterul infect al lui Dan Diaconescu

Va mai aduceti aminte de perioada in care ipocritul de Dan Diaconescu facea pe viteazul zi si noapte pe defunctul sau post de televiziune OTV, luptandu-se din greu cu puterea si cu politicienii corupti, cu Basescu, cu Boc, cu Ponta, cu CNA-ul? Mai tineti minte cum sustinea el sus si tare ca nu se va alia niciodata cu toti ciocoii din Guvern? Ce cocos era atunci si ce mielusel a ajuns acum… A vazut ca nici dracu nu-l baga in seama si s-a gandit ca daca nu-i poate bate pe ciocoi, macar sa se alieze cu ei. Gen, tineti prietenii aproape, dar dusmanii si mai aproape.

Ei bine, acum ca OTV a murit, iar PDD inca mai exista, din pacate, ce face domnul Dan pentru a mai ramane in atentia publica, accepta sa intre la guvernare cu ciocoiul de Ponta pentru ca partidul sau de prosti, analfabeti si tigani sa primeasca un minister.

Atat valoreaza caracterul si demnitatea unui om. Un cacat de minister si un loc caldut in Guvern. Pentru un loc in Guvern ti-ai distrus toata credibilitatea in fata electoratului tau de pensionari. Bine, dar la cat de prost, credul si foarte usor de manipulat e electoratul lui nu m-as mira ca domnu’ Dan sa gaseasca o strategie cum sa-i fraiereasca din nou si sa-i minta frumos.

Domnu’ Dan, daca aveai sange-n instalatie si coaie, metaforic vorbind, evident, nu acceptai niciodata sa intri in barca lui Ponta dupa ce l-ai facut cu ou si cu otet cateva luni bune la TV. Nu poti sa pupi acolo unde ai scuipat, nu se face asa ceva, pentru ca acest lucru demonstreaza ca nu esti decat un om slab si lipsit de curaj, un om fals, ipocrit si un caracter infect.

Mizerabila e politica romaneasca. M I Z E R A B I L A.

DAN DIACONESCU - DNA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.