Săptămâna asta am primit mai multe SMS-uri de dragoste de la o ea, cred că e o ea pentru că s-a prezentat ca fiind femeie, nu-şi dă numele, dar după mesaje e femeie toată ziua. N-am crezut că o să trăiesc vreodată aşa ceva şi nu vă doresc nici vouă, indiferent că e glumă sau fapt real, e nasol vă zic io. Primul mesaj l-am ignorat crezând că e ceva greşeală, al doilea l-am ignorat gândindu-mă că există o mică şansă să greşească cineva un număr de două ori şi să mă sune tot pe mine (soarta, ce naiba), dar  de la al treilea deja am început să-mi pun întrebări. Mesajele erau din alea cu te iubesc şi vreau să fiu cu tine, nu mă mai satur de tine, mă gândesc tot timpul la tine, nu pot să stau fără tine şi alte asemenea. Nu ştiu cine e, ea se prezintă fată, dar nu ştiu, poate o fi şi vreun tovarăş care are chef de glume, îl rog pe această cale să înceteze cu glumele că începe să devină prea enervant. Dar dacă nu e o glumă şi m-am pricopsit cu o nebună pe cap, ce fac? Tipa asta, presupunem până la urmă că e o ea deşi am dubii, insistă al dracului de mult, o săptămână la rând tot a ţinut-o cu 2-3 mesaje pe zi, ieri şi azi s-a liniştit, semn că şi stalkerii au liber în weekend. Nu am vrut să scriu articolul ăsta şi nici nu o să fac public numărul (pe care nici nu-l mai am că l-am şters imediat ce am citit mesajele şi nici nu sunt genul să fac din astea), dar mă pune pe gânduri genul ăsta de glume sau ce or fi.

Unele mesaje erau pe la 2-3 noaptea, altele dimineaţa devreme, să  nu mai vorbesc de beep-uri din alea nocturne pe la 1-2 noaptea. Enervant de-a dreptul. Ideea e că vreau să scap de ea, sau de oricine şi-a găsit să facă glume din astea, pentru că mă stresează şi mă oboseşte. Cum fac? E cartelă prepay cred, deci pică varianta cu aflarea numărului. Nu vreau să fac prea mare tam-tam din asta, n-are sens să-mi bat capul, vreau doar să vă întreb pe voi dacă aţi fost victima acestor farse pentru că sunt convins că e o farsă, nu cred să fie vreo fană înfocată? I-am trimis şi vreo două mesaje în care o întrebam (sau îl întrebam) ce vrea să obţină cu asta, dar cu atât am rămas.

Am încercat şi să sun că urăsc din tot sufletul mesajele text, dar nu răspunde deloc sau când răspunde nu zice nimic. Am adăugat un număr la filtrare, dar am mai primit mesaje de pe alte două numere, le-am băgat şi pe alea în filtrare şi le-am şters. Întrebarea pe care o am eu, până unde e dispus să meargă cel/cea cu acţiunea asta şi ce vrea să obţină?

Lămuriţi-mă şi pe mine care-i treaba, am pescuit de te miri de unde o nebună sau am ajuns şi io ţinta glumelor de genul? Oricum o iau tot nu reuşesc să înţeleg de ce ai face aşa ceva unei persoane pe care o placi sau chiar în glumă. N-ai altceva mai bun de făcut, te plictiseşti prea tare, nu ai cu cine povesti, ia-ţi în p*** mea un papagal sau un câine, instalează-ţi un joc sau ia o carte în mână, dar nu fă din astea că eşti penibil/ă.

2 comentarii la „Care-i rostul în a face pe stalkerul?”
  1. Am zis ca am incercat sa sun, dar fara folos, nu raspunde si cand raspunde nu zice nimic… Nu cred, ma, sa fie vreo fana infocata, e prea de tot, adica no, ma uit la mine si imi dau seama ca nu-s io barbatul de care sa se lipeasca fanele, acuma sincer :D io is realist la fazele astea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.