Sunt total împotriva circului, nu înțeleg de ce mai există și care e rostul lui. Pentru că distracție și amuzament chiar nu generează. Deloc. Cum te poți distra și amuza când știi că niște oameni se folosesc în mod abuziv de niște animale protejate de lege, lipsite de apărare, chinuindu-le și ținându-le, de multe ori, în niște condiții mizerabile, închise în cuști metalice și private de libertate? E peste puterea mea de înțelegere cum poate fi numită distracție acest lucru. Eu, ca și mare iubitor de animale și un apărător al acestora, nu mă pot distra când văd așa ceva. Mor de nervi când văd animale chinuite și ținute în condiții mizerabile și nu pot să îi sufăr pe cei care își bat joc de ele. I-aș călca pe cap cu tractorul de mai multe ori pe toți jegoșii care chinuie un câine sau o pisică și reacționez dur când văd asemenea fapte.

Revenind la rostul circului în societate. Menționez că am fost o singură dată la circ când eram mic, pe la vreo 7-8 ani cred, și m-am întristat atât de tare când am văzut cum erau trase și lovite cu biciul acele animale încât de atunci am devenit total anti-circ și nu am mai vrut să aud de el. Cred că am fost printre puținii copii care au plecat triști de la circ.

Susțin orice inițiativă împotriva circului și sunt de părere că el trebuie interzis prin lege. Sunt alte forme de divertisment, unele care nu implică chinuit animale și ținându-le închise.

Spuneți nu circului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.