Clujul meu

Cărţile n-au murit, cititul încă a rămas un hit

Aseara, pe la ora 18:30, ma deplasam spre casa la bordul aeronavei 30 ce apartinei Companiei de Transport Public Cluj, fostul RATUC, intr-un vehicul din ala lung. Ma asez la mijloc. Langa mine vad un tanar cu o preocupare mai rar intalnita in secolul 21: citea o carte. O carte din aceea cu foi de hartie, nu un ebook. (Remember, #LecturiUrbane? Era o campanie mai demult in online care promova cititul in mijloacele de transport in comun). Si nu parea deloc un hipster. Iar in timp ce baiatul citea de zor, parca mi-a deschis si mie apetitul pentru citit asa ca mi-am scos telefonul si am inceput sa-mi parcurg constiincios newsfeed-ul de pe Facebook si timeline-ul de pe twitter.

Cititul n-a murit, doar a evoluat nitel la un alt nivel. Cartile nu vor muri niciodata, doar vor coexista alaturi de elementele noii generatii.

Blogger de 14 ani vechime, scriu din 2007, am 32 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Activez în industria mass-media locală din 2012. Co-fondator sportulclujean.ro și clujulpolitic.ro, reporter eClujeanul și foaiatransilvana.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.