Una dintre cele mai mari imbecilităţi care s-a întâmplat în România ultimilor ani a fost ideea aceasta cu cărţile scrise de infractori în puşcărie pentru reducerea pedepselor. S-au scris tone de hârtii fără valoare în puşcărie de către nişte indivizi fără scrupule care s-au îmbogăţit peste noapte într-o ţară săracă. 

Fostul securist dovedit Dan Voiculescu, infractorul de seamă al României care trebuia să facă 10 ani de închisoare şi a făcut numai 3 (curată justiţie, ce să zic!), şi-a lansat ieri la Târgul de Carte Gaudeamus hârtia igienică numită „Lupta politică” scrisă în puşcărie, în faţa altor colegi de celulă, cum ar fi Adrian Năstase sau Sorin Roşca Stănescu, alţi doi infractori odioşi. A fost, după cum zicea cineva pe reţelele sociale, prima reuniune a Cenaclului Rahova după perioada de detenţie, întâlnirea infractorilor pseudo-scriitori. Atât de rău am ajuns!

Dacă s-a ajuns ca într-o societate modernă cultura să fie asociată cu corupţia, infractorii şi hoţia înseamnă că e grav. Dacă am ajuns într-o perioadă în care un infractor a ajuns să ne vorbească de valori şi de cultură, suntem de râsul Europei.

Într-o ţară normală şi civilizată, nişte infractori proaspăt ieşiţi de la Beciul Domnesc nu ar mai avea curajul să defileze sfidători în public, ci s-ar ascunde în munţi, departe de viaţa publică, departe de toată lumea sau s-ar sinucide de ruşine, dar nu şi în România, unde totul e posibil şi unde infractorii nu cunosc cuvântul onoare.

Ştiţi ce e mai nasol? Că o editură prestigioasă cum e RAO a acceptat să îi publice infractorului Voiculescu mizeria de „carte”. Adică, hai să fim serioşi, ce credibilitate poate avea un om care publică ceva DIN PUŞCĂRIE? Teoretic, când citeşti o carte înveţi ceva nou, ei bine, ce poţi învăţa dintr-un volum scris de un puşcăriaş ajuns în temniţă pentru furt? Ce mă poate învăţa pe mine un fost condamnat la închisoare, în afară de cum să ciordesc şi înşel?

Astăzi am luat decizia de a boicota total această editură pe termen nedefinit. Anunţ public că nu voi mai achiziţiona nicio carte de la RAO.

Personal, nu voi accepta niciodată să cumpăr o carte scrisă de un infractor, decât dacă e criză globală de hârtie igienică şi rămân fără materie primă la WC. Pentru că acesta e singurul scop al acestor „cărţi” scrise ÎN PUŞCĂRIE de relicvele comuniste care populează mediul politic, de hârtie igienică. Niciun om raţional nu ar citi aşa ceva, doar lingăii şi căţeluşii loiali ai infractorului Voiculescu, Năstase, Roşca Stănescu şi alţii. Şi există destui proşti în ţara asta, dovadă stă faptul că un grup infracţional organizat a ajuns să guverneze România.

Ascultaţi ce vă spun eu, numai moartea ne mai scapă de dejecţiile astea umane care ne-au mâncat zilele, ne distrug viitorul şi care de 28 ani ne fură sistematic prin rotaţie.

Foto © Epoch Times

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.