Clujul meu

Cât de tare ar suna o campanie „Turist în orașul meu”?

Mie îmi place să mă plimb prin Cluj. Foarte mult. Îmi place să iau pulsul celor mai importante evenimente ce au loc în oraș și, eventual, să surprind din cand in cand cele mai fascinante momente cu aparatul foto din dotare, indiferent că au loc la Sala Sporturilor, în Parcul Mare, pe Cetățuie sau într-un cartier. Nu fac discriminare intre evenimente, merg la toate, atat la opera cat si la festivalurile cu mici si bere de pe platoul Salii Sporturilor. Merg mult pe jos sau cu bicicleta, în general, în fiecare weekend, iar în timpul săptămânii mai puțin din cauza jobului. Din Grigorescu si pana in centru, pana in Mihai Viteazul, uneori chiar si pana in Marasti sau Gheorgheni, depinde cum ma tin picioarele.

pensiune aimee cluj

Si m-am gandit recent in timpul unei promenade de weekend prin centrul orasului, oare cum ar fi sa fii turist in propriul tau oras? Cum ma plimb mult pe jos si vad multe lucruri, m-am gandit chiar la o campanie faina in sensul acesta, numai ca nu stiu daca ar fi interesati.

Ce ar presupune o asemenea campanie?

Ca turist in orasul tau trebuie sa iti cauti cazare in Cluj pentru cateva zile, platesti pentru o perioada, la o pensiune sau un hotel daca te tine buzunarul, apoi iti petreci timpul ca un veritabil turist ajuns in urbe pentru prima data. Mananci la restaurante, iei micul dejun la hotel, te prefaci ca nu stii locurile si esti pentru prima data in oras, vizitezi, faci poze, ba chiar mai si vorbesti in engleza cu oamenii ca sa nu tradezi aparentele. Te plimbi cat e ziua de lunga cu aparatul foto la gat si cu rucsacul in spinare, ca un adevarat turist. Cat de tare ar suna o chestie ca asta? :)

Oare ar prinde o asemenea campanie, „Turist in orasul meu”? Credeti ca ar fi doritori?

Blogger cu 10 ani vechime, scriu din 2007, am 30 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Ador fotbalul, berea, sportul în general, filmele, serialele și lectura. Activez în industria mass-media locală din 2012, am experiență în SEO/SEM, marketing online, eCommerce, copywriting și publishing.

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.