Nu sunt deloc un vânător de concursuri online, nu stau să îmi pierd timpul căutând fel de fel de concursuri și nici nu pot spune că sunt un norocos, din contră, chiar sunt foarte ghinionist și niciodată nu am avut noroc să câștig ceva, pe undeva, fie că e vorba de pariuri sportive sau concursuri pe net. La pariuri am mai câștigat, foarte rar, ce-i drept, dar s-a întâmplat asta, la concursuri online sau offline niciodată mi-a fost dat să mă văd pe lista de câștigători. Dar cu toate astea nu m-am dat bătut, am sperat în continuare și mi-am mai încercat norocul de câteva ori la niște concursuri pe Facebook sau pe diverse site-uri, fără succes însă. Până anul acesta când s-a întâmplat, în sfârșit, minunea și am câștigat și eu ceva la un concurs online.

Pe 1 mai 2015 am participat, întâmplător, la un concurs pe pagina de facebook a berii Bucegi, iar pe 3 iunie am primit un email în care am fost anunțat că sunt unul dintre fericiții câștigători al unui bax de bere Bucegi. Rețineți: pe 3 iunie, adică la mai bine de o lună! Am trimis datele necesare pentru livrare și am așteptat, și am tot așteptat, și aștept în continuare, căci suntem în 24 iunie și eu încă nu am văzut premiul. După ce am observat că trec zilele și mie nu îmi vine baxul de bere, le-am trimis din nou un email pe 8 iunie, iar ziua următoare am fost înștiințat că se lucrează la colectarea datelor de la toți câștigătorii, proces care durează ceva timp când sunt câteva zeci de persoane pe listă, iar la sfârșitul săptămânii, adică 13-14 iunie, premiile vor pleca spre câștigători, ziceau ei. Bun, nu am mai zis nimic până astăzi când le-am trimis din nou un email să văd care e situația premiilor.

Se fac două luni imediat și eu încă nu am primit premiul, dar mai aștept, că noi ardelenii sunt oameni răbdători. Poate până la sfârșitul anului mi-or veni și mie berile alea.

Dragă Bucegi, hai cu baxul ăla odată că trece vara!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.