Numărul celor care ajung să se joace la cazino online este în continuă creștere, foarte mulți români alocă timp important din programul lor și investesc sume importante în genul acesta de divertisment pe internet. Unii câștigă sume frumoase și ajung să își rotunjească serios veniturile, alții rămân, din păcate, cu buza umflată și pierd sume mari. Jocul responsabil și autocontrolul sunt cele mai importante elemente de care orice jucător, amator sau cu o mai mare experiență, trebuie să țină cont când se aventurează în această lume a jocurilor de noroc.

Este foarte important să conștientizăm că toate aceste jocuri se bazează, în primul rând, pe NOROC – cel mai important element. Nu sunt o știință exactă, sunt jocuri de noroc și e important să nu uităm asta. Dacă te simți norocos într-o zi, joacă, dar fi calculat, pragmatic și limpede la minte, nu exagera, nu te întinde mai mult decât îți ajunge plapuma, nu depăși limita. Un joc ponderat rămâne cea mai bună modalitate de distracție.

Dacă se întâmplă să nu îți dea aparatele nimic, pur și simplu nu intră nimic și nu e o zi prea bună pentru tine, retrage-te și lasă pe altă zi, vor veni și zile mai bune. Nu mergeți pe ideea profund greșită că dacă nu dă acum, trebuie să dea ceva azi, pentru că e o mare greșeală. Nu îți investi și ultimii bănuți la cazino pentru că, la final, tot tu vei avea de suferit, pentru că va interveni stresul, problemele, te vei îndatora și vei ajunge într-o fază de degradare umană din care cu greu vei mai putea ieși. Dacă nu dă azi, pleacă mai departe, du-te acasă, cu bani în buzunar, și revin-o mâine poate vei avea mai mult noroc.

Marea greșeală a tuturor care joacă la astfel de jocuri e că își depășesc propriile limite și exagerează, mergând exact pe ideea aceea că tot o să dea aparatul. Un astfel de dispozitiv electronic nu dă când vrei tu, dă când vrea el, să nu uităm asta. Nu încercați să fiți mai deștepți decât un asemenea agregat electronic.

Oriice se poate juca, nu zice nimeni contrariul, fiecare e liber să facă ce dorește cu banii lui și cu timpul liber pe care îl are, dar la astfel de jocuri tip slot machine trebuie pragmatism, atenție și mult calm.

Sunt zeci, poate sute de jocuri de cazino online, care mai de care mai captivante și atractive, iar platformele online care le găzduiesc devin din ce în ce mai profesioniste, atractive și cu un meniu intuitiv și simplu, cu fel de fel de promoții și jocuri promo. Multe astfel de platforme sunt disponibile nu doar pe versiunea desktop, ci și pe mobil.

Majoritatea jucătorilor fac greșeli tipice și evită să își seteze un bankroll înainte de a începe să se joace și sfârșesc prin a depăși limita și a se întinde mai mult decât le ajunge portofelul, și de aici se intră în datorii mari, se cer bani împrumut și unii ajung într-o stare avansată de degradare umană, ajungând la depresii crunte. Toate acestea pot fi evitate dacă jucătorii devin mai calculați, lucizi și nu ajung să își piardă simțul rațiunii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.