Dacă ar fi să fac un clasament al activităților care mă relaxează și mă binedispun cel mai tare vara, cred că aș putea pune pe primul loc statul pe o bancă în Parcul Central, cu trei covrigi cu cașcaval (neapărat cu cașcaval, sunt preferații mei) luați de la covrigăria de pe str. Barițiu, cu o doză de Sprite alături și cu un ziar în mână, de preferabil Gazeta Sporturilor sau ceva pe bază de business/afaceri.

Și fac apel la toți proprietarii de covrigării din Cluj. Oameni buni, faceți un bine și aduceți covrigi cu cașcaval la toate locațiile, pe Barițiu e singura covrigărie unde îi găsesc și mă enervează asta! Sunt cei mai buni și mai gustoși. Vreau covrigi cu cașcaval!

E extrem de plăcut să stai așa, citind un ziar, la umbra unui castan bătrân, savurând niște covrigi cu cașcaval și o doză rece de Sprite (neapărat Sprite, nu pot să beau altceva). În liniște și cu telefonul închis, așa, pentru câteva minute de relaxare. Așa, pur și simplu, să stai fără să faci nimic, fără să te gândești la nimic și fără să te deranjeze un apel pe telefon. E tot ceea ce mi-aș putea dori.

E bine să te mai rupi de realitate din când în când și să uiți, chiar și pentru câteva minute, de orice probleme, de muncă și de griji. Asta ar fi una dintre activitățile care mă relaxează, o alta ar fi să iau bicicleta și să pedalez până unde mă țin picioarele, fără o destinație stabilită sau să merg până la o pădure și să iau o gură proaspătă de aer curat.

Din ciclul, micile bucurii ale vieții…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.