Sport pe pâine

Ce minte pot avea suporterii români…

Presupun că aţi văzut meciul de aseară. Finala cupei României dintre Steaua – Dinamo, câştigată de stelişti cu 2-1, asta în caz că aţi fost prea mahmuri sau somnoroşi la ora aceea. Dacă l-aţi văzut înseamnă că aţi văzut şi faza în care Torje aproape că a dat cu capul de o fumigenă aprinsă, aruncată în teren de nişte cretini. Iar dacă nu s-ar fi ferit, Gabi ar fi luat-o în plin, provocându-i nişte arsuri destul de urâte. Plus că a mai pierdut şi un tempo la faza aceea, nereuşind să dea o centrare bună. Şi, ce-i mai trist este că, faptul s-a consumat în tribuna unde erau suporterii dinamovişti (sau nu?), ceea ce mi se pare mult mai regretabil.

Ce minte pot avea suporterii ăştia ai noştri, unii dintre ei, nu generalizăm că nu sunt toţi la fel, când fac asemenea lucruri? Cât de idiot tre’ să fi să arunci cu fumigena înspre jucători existând riscul să-l nenoroceşti pe unul pe viaţă, care are ghinionul să joace pentru echipa adversă?

Fumigenele sunt faine, fac o atmosferă de Copacabana, dar nu în mâna idioţilor care le folosesc să dea foc la scaune şi să le arunce după jucători. Păcat că se distruge fenomenul ultras din cauza unor neanderthalieni.

Blogger de 14 ani vechime, scriu din 2007, am 32 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Activez în industria mass-media locală din 2012. Co-fondator sportulclujean.ro și clujulpolitic.ro, reporter eClujeanul și foaiatransilvana.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.