Online & Tech

Ce să mai zici când vezi aşa ceva?

Observaţi vă rog clipul de mai jos, cu câtă trudă muncesc localnicii cot la cot cu pompierii la curăţarea canalului. Cât de mult transpiră oamenii ăştia şi ce efort fizic depun. Aproape că ţi-e milă de ei, săracii…

În Moldova, unde altundeva. Chiar în judeţul Vaslui.

Aţi observat că numai în Moldova au loc cele mai multe inundaţii, an de an, şi nimeni nu ridică un deget să facă ceva pe perioada verii. În mod normal, vara ar trebui să se strângă un grup de bărbaţi din sat şi să se apuce să cureţe canalizarea, să facă nişte diguri de-a lungul râului, să nu-i ia pe nepregătite viitura, că  inundaţiile astea nu-s o raritate, în fiecare an plouă, în fiecare se topesc zăpezile, în fiecare an avem aceleaşi probleme. Până când? Dar nu, de ce să muncim vara, cum să ieşim pe caniculă şi să facem insolaţie, Doamne fereşte? Vara e cald, iarna e frig, toamna plouă, primăvara se topesc zăpezile. Motive, motive, motive, mereu găsim motive de a nu face nimic. Las’ că vin autorităţile, pompierii şi armata să ne repare casa, să ne de-a apa din curţi, să repare canalizarea, să ne facă diguri, hai la cârciumă că-i mai bine.

Senzaţional. România, mereu surprizătoare!

Blogger cu 10 ani vechime, scriu din 2007, am 30 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Ador fotbalul, berea, sportul în general, filmele, serialele și lectura. Activez în industria mass-media locală din 2012, am experiență în SEO/SEM, marketing online, eCommerce, copywriting și publishing.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.