Însemnări

Ce te motivează în viaţă…

Sunt tare curios ce îi motivează pe unii în viaţă să facă anumite lucruri. De pildă, eu tot zic de trei luni că mă duc la sală, la bazin şi încă nu am ajuns pe acolo, mai din lipsă de timp, mai din lipsă de chef. Aveam plănuit să fac tot felul de lucruri, să vizitez una alta, dar n-am găsit niciodată motivaţia necesară să mă apuc de ele. Până la urmă tot reuşesc să fac ce am de făcut, dar atunci când deadline-ul îmi zâmbeşte de după colţ, în caz că există unul. Io funcţionez pe principiul, „dacă nu am un deadline, este vreme…”.

Pe unii poate îi motivează o maşină puternică, pe alţii o carte bună, o femeie bună alături, un film bun, o plimbare, un sejur de 10 zile pe Mediterana. Pe mine zău dacă ştiu ce mă motivează, nu m-am gândit niciodată la asta, habar n-am la ce mi se declanşează stimulii motivaţionali, ca să zic aşa. Pe voi?

 

 

Blogger de 14 ani vechime, scriu din 2007, am 32 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Activez în industria mass-media locală din 2012. Co-fondator sportulclujean.ro și clujulpolitic.ro, reporter eClujeanul și foaiatransilvana.ro.

3 Comments

 • alex

  pai in functie de ce vrei sa faci.

  Daca e personal ma motiveaza dorinta de a avea o viata faina si interesanta.

  daca e profestional ma motiveaza dorinta de a face diferenta. Nimic nu se compara cu satisfactia de la sfarsitul unei zile

  RăspundeRăspunde
 • Sf. Vasile

  Alex: Fain spus… :D

  Bucur: e si asta o motivatie pentru unii… numai ca nu pentru multi.

  RăspundeRăspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.