Cea mai frumoasă amintire legată de U Cluj!

Astăzi fac apel la amintirile voastre legate de tot ceea ce a însemnat U Cluj pentru voi şi vă provoc să-mi povestiţi, în câteva rânduri (maxim 10), cea mai frumoasă amintire legată de acest club, pe care îl iubim cu atâta pasiune. Ştiu foarte bine că unii dintre voi aţi susţinut echipa şi când era în bejenie, şi când era în divizia C, şi când era în B şi acum în A. Iar unii aţi mers cu echipa prin toate satele ca să strigaţi acel mândru şi falnic, HAIDE „U”, şi mai ştiu că nu puteţi să nu aveţi amintiri faine legate de aceste deplasări sau diverse meciuri de pe vechiul Moina, ori chiar de pe la diverse evenimente organizate de suporteri sau club.

Şi să nu vă gândiţi că scrieţi pentru nimic, am pentru voi 2 bilete la tribuna a doua pentru ultimul penultimul meci din acest an de pe Cluj Arena, împotriva revelaţiei europene din acest an, FC Vaslui. Un meci în care avem nevoie de o victorie mare care să ne ţină în lupta pentru un loc de europene la anul. Şi cum în ultimele partide nu am avut o evoluţie foarte bună, iar sâmbătă întâlnim una dintre cele mai bine pregătite, organizate şi puternice echipe din Liga 1, ne va fi foarte greu, dar băieţii trebuie să se motiveze perfect şi să dea totul pe teren. Pentru că se poate. Şi au nevoie de tot sprijinul nostru, acelui public fenomenal care cântă neîncetat pe toată durata partidei.

Vreau să văd poveşti faine, scrise din suflet. Faceţi-mă să-mi fie greu să decid cui dau biletele.

Bonus: Pe lângă bilet, pe care oricum îl veţi lua, ambii câştigători vor avea ocazia să scrie un guest post pe acest blog despre ceea ce înseamnă pentru ei Universitatea Cluj. Să vă faceţi, cum ar veni, intrarea în blogosferă şi poate, de ce nu, vă prinde şi pe voi microbul acesta :)

Aveţi timp până pe 8 decembrie 2011, la ora 23:59
Întrucât blogul a fost căzut câteva zile, aveţi timp până pe 9 decembrie, ora 23:59

Haide „U”

Vă las şi afişul să vedeţi ce puteţi câştiga cu biletul, pe care să nu-l aruncaţi că nu se ştie niciodată :D

afis-u-fc-vaslui

7 thoughts on “Cea mai frumoasă amintire legată de U Cluj!

 1. Deși simpatizez Steaua, de când am venit în Cluj, am descoperit cât de mult îmi place U Cluj, am fost la toate meciurile de pe Cluj Arena ale Universității, ba, la meciul cu Oțelul în galerie, ce senzție incredibilă!

  RăspundeRăspunde
 2. cea mai faina amintire care imi vine acum in minte este de la un meci jucat pe vechiul stadion Ion Moina, meci de Divizia A, nu mai stiu cu cine, dar am fost langa echipa pe o ploaie mocaneasca si enervanta, iar asta inseamna sa fii suporter adevarat. Ce mi-a placut este ca nici in acele conditii peluza nu s-a golit ci a continuat sa cante. Respectele mele pentru asta.

  RăspundeRăspunde
 3. Mulţumesc că mi-aţi luat biletele, Alex şi Cosmin.

  Vă contactez eu să vi le înmânez :)

  Haide „U”

  RăspundeRăspunde
 4. Doamne… Imi aduc aminte un meci din 1983 cu marea echipa a Craiovei… „U”- „U”Craiova scor final 3-1 am urmarit acel meci din santul care separa pista de atletism de tribune!!!Imi aduc si acum aminte de vuietul tribunei … cea mai frumoasa galerie din TARA!
  NOI NICIODATA NU TE VOM PARASI!
  „U” CLUJ=NAPOCA

  RăspundeRăspunde
 5. Radu, îmi pare rău, dar am decis deja cui dau biletele. Poate la următorul meci vei fi mai norocos :)

  RăspundeRăspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.