Din Romania

Un ceas și un tricou cadou dacă votezi cu Ponta

E campanie, iar PSD-ul a început să facă ceea ce știe mai bine, să ofere mită electorală, că doar numai așa știe să câștige alegeri, altfel nu poate. Mita electorală constă în orice, de la pungi de făină, sticle de ulei, saci de cartofi și, mai nou, ceasuri sau tricouri.

anti psd muie psd

Așa știe PSD-ul să lucreze, prin minciuni și manipularea unei mase mare de imbecili slab mobilați la mansardă. Așa au lucrat dintotdeauna, de pe vremea când mortăciunea de Iliescu era la putere, așa au lucrat și pe vremea când prostănacul de Geoană încă mai conta, așa lucrează și acum când gunoiul de Ponta e la putere. Priviți în imaginea de mai jos cum un politruc spălat pe creier, probabil ceva membru al ciumei roșii, cum încearcă să mituiască o tânără ca să voteze cu Ponta. Un ceas și un tricou dacă votezi cu imbecilul plagiator dovedit. Efectiv ăștia nu pot să coboare mai jos de atât.

ponta alegeri mizerie mita electorala

Îmi dă și mie cineva un tricou cu PSD dacă zic că voi vota cu Ponta, nu de alta, dar rămân fără hârtie igienică la budă și prinde bine ceva moale cu care să mă șterg la cur. Abia aștept să văd cum e să te ștergi la cur cu stema pesedistă.

Băsescu a avut o replică extrem de bună în 2012: „Beți-le berea, mâncați-le micii, dar nu-i votați”.

Și o folosesc de fiecare dată când sunt alegeri, dar un pic adaptată. Beți-le berile, mâncați-le micii, luați-le pixurile, tricourile, șepcuțele și vă mai oferă, dar votați cu cine vreți. Nu vă lăsați manipulați de ciuma roșie, nu vă vindeți votul pe lucruri ieftine.

E imperios necesar să ieșim la vot pe 2 noiembrie. Ponta NU trebuie să câștige aceste alegeri că se alege praful de țara asta. Dacă aveți bunici la țară, mergeți și deschideți-le ochii, nu-i mai lăsați să voteze pe o pungă de făină și o sticlă de ulei.

Serios, când o să văd tineri voluntari prin Cluj, plătiți de PSD să îi ajute la împărțit pliante și fluturași, mă voi duce la ei și îi voi întreba: „Prietene, chiar merită să faci campanie pentru o ciumă roșie? Ești chiar atât de sărac și fomist încât să iei bani de la gunoaiele astea? O să fac chestia asta. Pe bune. E musai să luăm atitudine împotriva acestei ciume roșii, așa nu se mai poate.

PS: Nu, nu sunt plătit de nimeni, nu insistați cu chestia asta.

Blogger cu 10 ani vechime, scriu din 2007, am 30 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Ador fotbalul, berea, sportul în general, filmele, serialele și lectura. Activez în industria mass-media locală din 2012, am experiență în SEO/SEM, marketing online, eCommerce, copywriting și publishing.

One Comment

  • Maria

    Au sosit si la Ploiesti:ceas”HAYUXI”,briceheta si indemnul de a vota ponta al primarului si fostilor primari cat si al lui Tariceanu.Asa se vand oamenii,pe nimicuri,se vand pt orice fleac.

    RăspundeRăspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.