** FILE ** Writer George Orwell poses in this undated photo at an unknown location. George Orwell's left-wing views and bohemian clothes led British police to label him a communist _ but the MI5 spy agency stepped in to correct that view, the writer's newly released security file reveals. The secret file the intelligence agency kept on the author from 1929 until his death in 1950 was declassified by the National Archives. (AP Photo)

Suntem în ultima săptămână a campaniei electorale, iar duminică, 11 decembrie 2016, vom merge din nou la urne pentru a ne alege parlamentarii pentru viitorul guvern. E un scrutin important, în care se decide practic viitorul țării, iar de noi, poporul, depinde soarta acestor alegeri.

Personal, mă voi duce duminică la vot, ca de fiecare dată, cu gândul la SCHIMBARE și voi pune ștampila pe cei care au reușit să mă convingă că merită o șansă, că sunt diferiți, din afara sistemului ticăloșit, nu au mai făcut politică niciodată și vor să își pună la bătaie experiența acumulată în slujba poporului. De ce? Pentru că vreau să văd și alți oameni la conducerea țării, deoarece cu ăștia care sunt de 27 ani acolo m-am lămurit, îs toți o apă ș-un pământ.

M-am săturat până peste cap de această clasă politică mânjită, coruptă, mizerabilă și slinoasă. M-am săturat ca de douăjde ani să mă conducă aceleași două partide care își schimbă oamenii între ele, PNL (ex-PDL) și PSD. Îs scârbit de ele, vreau să văd și pe altcineva în Parlament, vreau să mai văd și alți oameni la lucru. M-am săturat de aceleași fețe ipocrite și mincinoase din cele mai corupte partide din România. M-am săturat să văd aceleași mutre sinistre de nemernici și ticăloși care au distrus și vândut pe bucăți țara asta frumoasă. Nu mai suport să văd aceleași culori politice, am alergie la roșul ăla sinistru și la galben-albastrul ăla odios. M-am săturat de aceste partide mizerabile care colcăie de forme de viață corupte, de infractori, de indivizi cercetați pentru diverse forme de corupție. Îs scârbit pânăpeste cap de aceleași formațiuni politice care ne-au gonit prietenii și rudele peste hotare datorită unei proaste administrări a țării. Nu mai pot să văd nulități, comuniști, foști securiști și tot felul de nimeni-n drum îmbogățiți peste noapte din afaceri pe banii statului. PSD și PNL trebuie să dispară de pe scena politică urgent!

Pentru cei care se mai întreabă de ce să meargă la vot? Cel mai bun argument de a răspunde la această întrebare e cu ajutorul mai multor întrebări de bun simț: vrei ca țara ta să fie condusă de un condamnat definitiv la închisoare – Liviu Dragnea? Îți place cum sună ideea ca țara ta să fie condusă de un infractor dovedit? Vrei să ajungă din nou la putere corupții și penalii din PNL? Vrei ca în timp ce tu muncești 8 ore pe zi la job, niște penali, infractori și corupți să doarmă pe banii tăi în Parlament și să inițieze legi în defavoarea ta? Vrei ca PNL și PSD să își bată joc de viitorul tău și al copiilor tăi? Nu te-ai săturat să votezi în fiecare an toate excrementele politice și să te dezamăgească de fiecare dată pentru că nu le pasă decât de propria îmbogățire? Gândește-te bine! Dacă răspunsul tău la aceste întrebări este NU, atunci marș la vot duminică! Cu cât ieșim mai mulți pentru a vota contra lor și contra unei clase politice mânjite și mizerabile, cu atât le stricăm lor socotelile. Abia aștept să le stricăm socotelile și sper să o facem.

Oameni buni, nimic nu mă mai poate convinge că PNL și PSD mai merită o șansă de a fi Parlament. Nu mai cred în promisiunile lor electorale mincinoase. Nu mai dau doi bani pe mesajele lor ipocrite. Nu mai am încredere deloc în ei. Au avut timp douăjde ani să demonstreze ceva și nu au făcut-o, așa că e timpul să plece și să lase locul altora. V-ați bătut joc destul de România, lăsați-ne în durerea noastră!

Și nu-mi place deloc ideea că mizeria asta de partid încearcă să se agațe cu disperare de imaginea lui Dacian Cioloș pentru a câștiga votanți. Mi-e scârbă când mă gândesc la faptul că un om ca și Cioloș, pe care îl consider cel mai bun premier din istoria României, a acceptat să fie susținut de PeNaLi.

PNL + PSD = același gunoi politic! Duminică alegem SCHIMBAREA!

Un comentariu la „Cele mai bune argumente de a ieși duminică la vot”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.