Online & Tech

Cele mai faine jocuri online sunt pe Xjocuri.com

În anul de grație 2015 numărul site-urilor care oferă jocuri online tip browser pentru destinderea și distracția internauților este în creștere, dar majoritatea oferă aceleași jocuri plictisitoare și copiate de la alții, puține site-uri oferă jocuri noi și își updatează constant lista de jocuri. Unul dintre aceste site-uri este Xjocuri.com, care dispune de o bază de date impresionantă de jocuri online, care mai de care mai captivante și mai interesante.

Portalul Xjocuri.com oferă o mai multe categorii de jocuri noi și atractive, ideale pentru a te relaxa după o zi grea la birou sau a mai uita de grijile cotidiene care ne macină cu toții. Astfel, găsiți jocuri cu trenuri de calatori, jocuri bomberman, jocuri cu aparate, jocuri cu mașini, jocuri cu animale, jocuri cu ATV, joc cu tancuri, jocuri bowling, jocuri cu dinozauri, jocuri logice, jocuri psihologice și lista poate continua.

Personal, eu sunt mare fan al jocurilor online tip browser sau jocurile flash, intru pe câte un site din acesta și petrec cam o oră, o oră și jumătate pe câte un joc care mă prinde foarte tare și nu îl las până mă plictisesc. Mă relaxez, mă destind și uit de toate problemele, apoi o iau de la capăt cu munca. Din când în când e bine să ne oprim din tot ceea ce facem, să ne punem viața pe hold și să ne relaxăm, pentru că o binemeritată pauză de câteva minute sau o oră n-a omorât pe nimeni, nu-i așa? :D

relaxing

Și la ce bun să muncim și să ne spetim dacă nu ne mai și relaxăm din când în când câteva minute, o oră sau chiar o zi întreagă? Fiecare dintre noi mai avem de o perioadă de respiro, în care să fim doar noi și gândurile noastre și în care să uităm de griji și de problemele cotidiene.

foto © blogs.hopkins-interactive.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.